Målsättning med bloggen

Fick en fråga på frågestunden som jag tänkte skriva lite mer om då jag tyckte att den var intressant och satte igång tankarna. 
 
"Hur många unika läsare har du per dag? Har du nåt mål att din blogg ska bli en av Sveriges största?"
 
Jag vill att min blogg blir stor, att folk vet vem "Frida Hallgren" är på samma sätt som jag kan höra folk prata om "Genne, Linn Olsson, Mupparna" etc. Jag tror nämligen att det öppnar dörrar för framtiden. Det kan vara allt från att söka/sälja häst, sponsring, produkter och annat - men jag tror att det kan hjälpa till i många fall. Jag är grymt imponerad över Dressyrmupparnas kollektion kläder, sånt vill jag också göra. Kanske inte i samma skala men något liknande. 
 
Vissa dagar kan jag läsa inlägg som nästan gör mig lite avskräckt, speciellt med inlägg från just Linn Olsson. Hur hon beskriver hur en stor skara läsare följer henne på läktaren när hon tävlar, skrattar när hon misslyckas och hur hon sedan måste hem och beskriva allt som gick fel. Men jag vägrar tro på att jag har en så stor skala läsare som vill se att det går dåligt för mig. Visst ökar det kanske i antal med högre statistik - men antalet "hatkommentarer" jämfört med alla otroligt fina, varma kommentarer jag får är minimal. Det handlar om väldigt väldigt få och jag hoppas att den trenden ska hålla i sig. 
 
Jag vill försöka driva denna blogg så långt det går. För närvarande har jag oftast mellan 1000-1200 unika läsare varje dag vilket inte är någonting jämfört med dom största bloggarna - men det är en bit påväg. Det enda jag ser som är bra med att bara ha en häst numera är väl att jag faktiskt kan koncentrera mig mer på bloggen. Skriva fler inlägg och lägga lite energi på att försöka marknadsföra www.fridahallgren.se
 
Det jag vill säga till er läsare nu är "hjälp mig!". Jag behöver er för att veta vad som kan göras bättre. Fler/färre bilder? Annan design? Längre/kortare inlägg etc. Ni måste ge mig lite tips så att jag vet vad som ska ändras för att ni ska trivas som allra bäst här inne. 
 

Jag hoppas att din blogg blir en av dom största (eller det är den ju redan :P) för jag har följt den från första början hehe :)

ida

Det är kul för dig att din blogg växer! För att locka "vettiga" läsare tror jag på "vettiga" inlägg. Skriv inlägg med kvalitet istället för kvantitet med blaha blaha. Tror att du ska känna en mening med varje inlägg istället för att bara" producera" är viktigt. En mer personlig men ändå mogen profil utan att bli för privat är oxå kul för en läsare. Dressyrsnack är ett urbra exempel på en blogg som aldrig visar negativitet utåt. Det tror jag lockar vettiga läsare. Det ska inte löna sig att skriva taskiga kommentarer. Många vågar ju dessutom inte stå för det. Du får alltid vara Frida i svaren medan de som kommenterar gömmer sig bakom alias. Tänkvärt! Lycka till :)

Jag ser din blogg som mer intressant än både Linn Olssons, mupparna osv. Du skriver så betydligt bättre och mer intressanta saker. DU inspirerar! Keep up the good work, ser gärna att din blogg blir en av de största! :)

Jag håller med tidigare inlägg, anledningen till att jag ofta går in och läser här är att du skriver en intressant rubrik om nåt "nytt". Inte bara "en vanlig dag", idag gjorde vi vanliga grejer.

Du är verkligen petnoga, duktig på styling och visa hästar så mer roliga foton. Kanske höstmode på hästen?

Fortsätt som du gör Frida. Kvalitet ist kvantitet. Du framhäver dina synpunkter på ett bra sätt. Du talar också om hur du jobbar för att få råd med häst och talar också om att så länge du bor hemma finns det mer pengar till hästen/ hästarna. Det tycker jag är bra. Fortsätt att visa din medvetenhet kring detta.

Det ska bli kul att följa dig och Danny! Och som någon mer frågade går det att följa Esco på någon blogg?

Keep up the good work med häst och blogg

//Anne-Lie

Svar: Tyvärr har inte tjejen som har Esco nu någon blogg, det hade jag också önskat ..
Frida Hallgren

Jag älskar din blogg, du känns så mycket mer seriös än många andra, framför allt skriver du på ett mognare sätt, men ändå inte så att det blir tråkigt att läsa. Jag tror att om du bara fortsätter som du gör nu så kommer allt fler läsare droppa in.

Dock känns det som att du kanske "missar" de där "12-åriga-ponnytjejerna-som-vill-läsa-om-hoppning". Vilket är helt förståeligt, men samtidigt tror jag att det är där de största bloggarna vinner flest läsare.

Hur som helst gillar jag nog din blogg just därför att den inte riktar sig ditåt! ^^

+ fina bilder & hästar
+ åsikter utan påhopp

/ Elin




Kom ihåg mig?