New JH Collection

Fantastiska bilder, good job Hööks. Ett gäng produkter från JH Collection och några ny täcken finns nu i lager. Djupt imponerad över fotografen, produkterna ska jag klämma på senare i butik. Det ser dock väldigt lovande ut!
 
Gå in själva och kika på Hööks hemsida. Yummie! 
 

ett par av dom luddiga grimmorna följde med mig hem till mina hästar o de är över förväntan i passform och kvalite' .resten till människan var lite besvikelse men schabraket med lackkant köpte jag för ett tag sedan ( förköp haha) o det har kanonpassform o håller ännu efter 5 tvättar :D

Jag ska också titta på sakerna IRL men min erfarenhet är tyvärr att mycket dels inte alls ser ut som på bilden dels är av dålig kvalité. Det syns dessutom väldigt tydligt att mycket är rena kopior från mer kända märken- lite fantasilöst tycker jag.

Jättefina! Och vad gör det om det är "kopior" från kända märken. Är inte allt det liksom.
Dessutom får då vi som inte är "miljonärer" en chans att ha snygga saker utan att lägga ner en förmögenhet ( som jag inte har... )

Enda jag tänker på är att bilden där hon sitter på kistan. Hon ser väldigt kissnödig ut, haha...

Håller helt med Birgitta. Fina bilder men dålig kvalitet o passform. Tycker inte alls det är billigt på hööks, om man ser till hur länge man kan använda grejorna.. Nej jag köper hellre färre grejer och med bra kvalitet än fler och billiga. Blir mycket dyrare i längden!

Absolut inget fel att köpa kopior men det blir så tråkigt och enformigt om nästan alla har i princip exakt likadana prylar.

Tycker det är riktigt snygg utrustning!

Nu har jag varit och klämt på både mössan och den långärmade pikén.
Pikén var av mycket dålig kvalité och kommer, gissar jag, att se urtvättad ut direkt och mössan har jag recenserat på min blogg.




Kom ihåg mig?