Om jag inte hade häst skulle jag...

Haha ja vad i hela friden skulle jag göra då? Fick som förslag i "sätt rubriken" att skriva om detta. Well, ska jag vara ärlig så är hästarna så gott som mitt liv så det är svårt att tänka sig utan dom, men jag kan göra ett försök.
 
Jag tror att jag hade fortsatt lite längre på partybanan än vad jag gör nu. Festat nätterna långa och åkt iväg utan att behöva bry mig så mycket. Det är ju faktiskt så att man blir rejält låst med häst, en spontan festresa till Åre eller något sådant går inte bara att åka iväg på. Kanske även åka iväg på lite andra resor? Se världen? Inte för att det egentligen lockar sådär jättemycket just nu, men om jag inte hade haft häst alltså.
 
Jag tror även att jag hade lagt massor av fokus på hundarna. Ställt en massa på utställning, tävlat i lydnad och bara haft ett härligt hundliv. Jag älskar ju det egentligen men det hamnar i kläm för hästarna rent tidsmässigt. För någonstans måste jag få in lite tävling även om det inte handlar om hästarna, för det är det bästa jag vet.
 
Annars vet jag inte. Är så svårt att föreställa sig ett liv utan häst! För även om man ibland hamnar mellan olika hästar och kanske står hästlös ett tag så finns dom alltid med i huvudet. Man söker hästannonser, provrider och rider andras hästar. Att ha häst är lite av min identitet, någon jag är och i framtiden hoppas jag att man ska "veta vem jag är" i hästsammanhang (på ett positivt sätt). 
 



Kom ihåg mig?