Perfektion

Behöver jag säga så mycket mer? Königs Grandgester med 8 cm båge och lackad utsida. För er som inte sett lackade stövlar innan - nej man brukar inte lacka foten. Det är risk att det spricker när det blir veck i lädret och därför låter man ofta låta bli att lacka där. Just nu är foten lite matt, men när den putsats upp så syns det inte så mycket (man har ju sporrarna där också).
 
Jag valde att inte ha någon Königs-krona på utsidan (det kommer däremot mina bruna ha) då jag tyckte att det nog skulle bli lite för mycket med lack och krona. Alla kommer inte att bli lika kära som mig, det är verkligen en smaksak hurvida man gillar lack eller ej. Men det viktigaste är att jag är nöjd och har köpt det jag verkligen ville ha.
 
Jag älskar dom, älskar, älskar, älskar dom. Så glad! Vad tycker ni?!
 

Snygga!

Eftersom du frågar:

Jag tycker dom är JÄTTEFULA, liksom för övrigt de lackade nosgrimmorna också. Inte alls min smak.

Men fråga mig igen om ett tag; ibland tycker jag plötsligt att något jag tidigare avskytt är snyggt- numera äger jag tex ett rundsytt träns, något jag tidigare inte alls gillade.

Svar: Haha! Dom faller inte alla i smaken och jag tror man måste vänja sig vid lacken. Jag har varit på så mycket tävlingar där alla har lackade stövlar, så för mig ser det inget speciellt ut - däremot förstår jag sånna som reagerar. Du ska se att du snart inser hur fint det är :)
Frida Hallgren

W to the fucking OW. Avis!!!! Dessa måste ha varit värda väntan!

Kul att du blev så nöjd! Själv är jag inget stort fan av lackade stövlar, men modellen på dem är ju <3 Hade garanterat kunnat tänka mig ett par olackade svarta. Viktigast är ju att du själv älskar dem!

Herregud va snygga!!!!!!

Så sjukt jävla snygga!!!!

Jag dog precis litegrann......! Dra åt skogen vad snygga!!

Kul!! jättefina, men jag vill se dem på! ;p

WOW!

Jäklar vad snygga Frida!

Nomnomnom! Supersnygga!

GALET SNYGGA! :D

Lacken är ful, men modellen snygg!

Jag har då tillhört en av alla dom som kräkts över allt lackat - men har på senare tid upptäckt att jag mer och mer går åt trendhållet :O Så även om jag inte gillar kontrasten lack/matt så får jag allt erkänna att jag tyckte de var urläckra! :D

// En som (faktiskt) överväger att köpa JH lacktränset ;O

För 100 år sedan (ok 15 då) brukade jag beställa från Dressyrringen en liten flaska med något svart mirakelmedel som gjorde stövlarna nästintill så där blanka, helt utan att ens putsa med trasa, borsta osv, man bara duttade på det. Alla var galet avis och jag avslöjade aldrig min "hemlis".

Jag tycker dina nya stövlar ser galet fina ut Frida. Hoppas du får riktigt mycket användning av dem ute på tävlingsbanorna!

Jättesnygga! :)
Hur hållbar är lacken? Dvs blir det lätt repor?

Svar: Ja jag tror att den är ganska ömtålig. Ramlar jag av är dom nog rätt körda ! Men eftersom jag enbart tänkt använda dom till tävling hoppas jag att det inte ska bli några större slitage på dom :)
Frida Hallgren

Dör lite här va!

Nu matchar vi!!

Nu matchar vi!!

Kul att du blev så nöjd! Jätte fin modell på stövlen men jag har numera tröttnat på lacken. Men som sagt, superkul att du blev så nöjd - det är ju ändå du som ska ha dom :D

L

Grymt snygga!! Så fint att du gått och väntat på dem så länge och att de är framme nu. :) Vet känslan!

Jättesnygga Frida!
Låt de som hatar dina grymt snygga tävlingsstövlar <3 fortsätta hata dem för oftast är det inte hat/ogilla utan ren avundsjuka i andra ordval.

Gillar dem verkligen, men är avundsjuk *vill också ha ett par*.

Tycker stövlarna är jättesnygga, tillhör dock dem som inte gillar lack, är mer för den där riktiga "läder looken" men tycker inte dina stövlar är fula för det, de är skitsnygga ;)

Jag tycker de var jättefina! Gillar lack :) Har beställt ett rundsytt lackträns nyss, längtar tills det kommer! :)

Snygga! Även fast jag aldrig kommer förstå mig på det där med lackade stövlar haha.. Menmen, glansigast vinner? ;)




Kom ihåg mig?