Som en brunbjörn..

Strålande sol och friska vindar, det beskriver det fina vädret vi har haft här idag. Jag började dagen i stallet och kunde faktiskt inte låta bli att rida.. Han får helt enkelt ha en "aktiv vila" istället. Danny verkade tycka att det var superkul att jobba lite efter flera dagars vila. Red väldigt lugnt och kände på lite galopparbete i ridhuset. Kandaret var på!
 
Dock har jag ju ingen sadel utan fick låna en ridskolesadel som låg helt OK. Ingenting jag kunde sitta ner i traven i, utan det blev lättridning hela passet. Vi avslutade nöjda! Han är dock som en riktig nallebjörn i pälsen så blev ganska svettig trots lugnt pass. Helt otroligt hur lång päls han har fått på kort tid! Danny verkar rusta för en riktig vargavinter... Ringde Therese nu på eftermiddagen och hon kunde komma och klippa honom till helgen, nog tur det haha. Jag har ingen klippmaskin själv och med årets inköp i form av sadel och två par stövlar (snart i alla fall) så känner jag inte att jag vill spendera ytterligare pengar... Det får bli köp av klippmaskin nästa säsong istället!
 
Nu på eftermiddagen åkte jag tillbaka och fick hjälp av Ellen att ta lite nya bilder på Danny i kandaret, denna gång med det nya pannbandet! Blev jättefina bilder men förra gången var han korthårig och knoppad - det höjde helhetsintrycket lite mer.. Menmen, han kan inte vara superstylad jämt! Slänger upp bilderna senare.

vad har hänt med din nya sadel...?

Svar: Ingenting :) Den är i Frankrike och justeras.
Frida Hallgren

men juste... hade glömt bort det! vad skönt det ska kännas när den är klar.




Kom ihåg mig?