Vintertäcke med hals sökes

Har en känsla av att ekonomin inte kommer att vara på topp efter att stövlarna har betalats... Därför tänkte jag nu försöka kika lite begagnat efter saker som måste inhandlas, vare sig jag vill eller ej. Det första som verkligen måste köpas är ett vintertäcke med hals. Eftersom Klas inte gick i hage så mycket köpte jag aldrig något riktigt vintertäcke åt honom och när Danny kom i vår/vintras så fick han gå med ett vintertäcke utan hals, det funkade men blir det riktigt kallt vill jag ha hals.
 
Kraven: Minst 300 gram tjockt och i fint skick. Storlek 145 eller 155 (lite beroende på hur täcket är i storlek). Vill helst ha med fast hals, men täcken med avtagbar hals kan också fungera. Behöver inte vara något märkestäcke utan räcker att det har bra funktion och inte läcker igenom när det kommer mycket snö. 
 
Har ni ett sådant täcke som ni tänker sälja? I så fall får nu jättegärna skicka ett mail till mig med bild och beskrivning på täcket. Inköpspris samt hur mycket ni säljer det för.
 
Min mail är: [email protected]
 
Exempel från Hööks
 

 

väldigt synd att du inte sökte i 135!

Jag har ett blå/rött täcke stl 155 helt nytt, endast provat. Fast hals.

Jag iof tycka att det är viktigare att lägga pengar på ett väl passande utetäcke till hästen än två par nya stövlar till en själv;)

Amigos svarta 400grams täcke med hals är super! Jag har ett som ska säljas men det är 140cm så det är nog lite litet..? (Det passar min som är 165cm hög)... Men kolla efter det, det har varit rea lite överallt på dem :)

Ett tips är att kika på traderas hästsida, eller hästnet. :)




Kom ihåg mig?