Det går att ha ett liv, och satsa

I samband med att jag började blogga om hela mitt liv istället för bara hästdelen så har kommentarerna rullat in "är du inte lika intresserad av hästarna längre, det känns som att du har tappat motivation, är Danny inte prio 1 längre" och liknande kommentarer.
 
Dessa kommentarer gör att jag suckar högt, för det är så långt ifrån sant det bara kan bli. Det ni måste förstå är att jag har alltid haft ett vanligt liv vid sidan av hästarna, jag har bara inte bloggat om det innan. Jag har festat, fikat med kompisar, spenderat tid utanför stallet och allt det där. Men nu när jag skriver om det, då är det plötsligt en "big deal" att jag inte är i stallet och borstar på hästen 24/7. 
 
För att klargöra. Jag har aldrig varit så motiverad i ridningen någonsin som nu. Danny är fortfarande prio 1. Han rids på samma sätt som förrut och tränar på enligt samma plan. Jag älskar att vara i stallet, älskar att sitta i sadeln och skulle aldrig för mitt liv prioritera bort detta. Men jag tycker att det är tråkigt att så många är så trångsynta att ni inte verkar tro att man kan ha ett liv utanför stallet och samtidigt satsa på ridningen. 

Okej. Ber om ursäkt för detta på förhand. Men du skriver sedan tidigare att dina läsare är spridda över olika åldrar med många äldre läsare. Detta var för att du hade en professionell häst blogg. De läsarna du lockade att läsa är inte den du nu profilerar dig för. Det kommer ta ett tag innan de du profilerar dig nu hittar dig. jag har följt dig sedan din bilddagbok och din blogg startade för att följa din satsning. Du hade ett starkt varumärke FridaHallgren. Allt är upp till dig. Bara du vet vad du vill! Jag tänker sluta slösa min tid på din blogg längre. Om en månad kommer jag titta in igen. Lycka till! Jag tror på dig. Du kommer gå så långt du vill.

Grejen kanske är att man får det intrycket av dig för tillfället då det fortfarande inte är lika mycket hästinlägg som det var förut. Säger ingenting om att det är negativt att det har blivit en blogg där du skriver om allt, det är fine för mig, men som du säger är det är svårt för oss läsare att veta. Men just eftersom de absolut flesta bara "känner" dig via bloggen blir det ju att man ser den så som man tror sig att ditt liv är, alltså inte lika mycket häst som förut.

Frida, det står dig fullkomligt fritt att skriva om vad du vill - det är dina blogg och du bestämmer. Du ska inte behöva skriva "ursäktsinlägg" var och varannan vecka. Vill inte folk läsa vad du skriver så behöver de helt enkelt inte klicka sig in här.

Jag har skrivit det tidigare, men jag scrollar mig förbi när "fyllebilderna" kommer, dom är jag inte intresserad av.

Har du tänkt dig att hitta sponsorer/nya hästar etc genom bloggen, då ska du nog hellre skriva att du är nykterist och aldrig går ut bland folk.

Oavsett så är det du som väljer vad du vill göra:)

Ida

Jag håller med om att du ska skriva om vad som faller dig in. Det är DIN blogg och ingen annans. Sluta ursäkta dig och stå för din starka och härliga personlighet. Vill folk inte läsa så är det väl upp till dem. Mesproppar och neggopellar finns det nog av i lilla lagom-Sverige! Vad fin Danny är i hullet förresten!

Att du ens ska behöva ursäkta dig är ju bara helt absurt? Är som att bli sur för att det går ett dåligt program på tv haha, jamen titta inte på tv då eller byt kanal!!
Danny ser duperfräsch ut verkligen!

Så tråkigt att du ska behöva förklara dig, danny såg SUPERFIN ut på bilderna! nog dom finaste jag sett på er hittills :) längtar till ni ska börja tävla, är så kul att följa er :)

Jag skrev kommentaren just för att jag undrade hur det låg till, om du känner samma glöd för ridningen. Och anledningen till att jag frågar är för att man sällan ser ridinläggen längre. Och bär de väl kommer börjar dom med att han vilat någon eller ett par dagar. Du får leva ditt liv precis som du vill och jag ser inget negtivt att du har ett liv utanför stallet (det har de flesta). Du väljer hur du vill att vi ska uppfatta dig genom bloggen och jag fick känslan att Danny inte var prio1 längre. Och då måste man väl kunna fråga om det är så? Du har trots allt valt att vara offentlig och min kommentar var inte elak. Alla är faktiskt inte emot dig som du verkar tro. Jag skrev inte förra kommentaren eller den här kommentaren för att du skulle bli sur/ledsen.

Tror både det är nyttig å skönt å ha ett vanligt liv oxå!
Varför ska man bara välja en sak i livet liksom?:)
Tror man uppskattar hästarna ännu mer om man inte lever med dom 24/7. :-) jag har alltid haft d så å kunnat satsa endå!




Kom ihåg mig?