En enda röra

Ja det har onekligen varit en galen dag med massa krångel om det mesta. Har flängt runt på olika av saker som jag inte hade tänkt göra och istället för en lugn, ledig dag har jag stressat livet ur mig för att få ihop det. Nu är jag så slut i både kropp och huvud att jag bara skulle behöva lägga mig i soffan och sova i några dagar, men än var att-göra-listan inte slut. Suck.
 
Dagens positiva var i alla fall träningen! Danny kändes verkligen jättefin och Marika tyckte absolut att vilan gjort oss gott. Hon sa visserligen att "det var ju dom där tre månaderna som vi skulle lärt in bytena på" men det får helt enkelt bli nu istället. Vi gick igenom lite allt möjligt och öppnorna var för mycket skänkelvikning medan slutorna var bra! Traven såg överlag jämnare och bättre ut och vi kände på lite framåt-tillbaka-pendel längs spåret. Det är en frän känsla att ha en bra grundtakt och sedan reglera den genom att bromsa upp och bara känna hur han blir luftig/får lite kadens, och sedan rider framåt och känner hur han riktigt griper tag och suger på framåt.
 
Sedan tog vi lite galopp och fick till jättefina övergångar galopp-skritt. Nu när han väl har fattat "aha" med samlingen är det busenkelt att samla, samla, galopp, skritt. Suveränt! Nästa träning börjar det bli dags att återuppta bytesträningen igen :) Dagens tråkiga är dock att mamma filmade litegrann - men datorn synkar inte längre med kameran så trots att jag försökt få in filmen på datorn i över två timmar verkar det helt kört. Ska försöka få tag i en annan filmkamera till nästa gång, en som inte spelar in på band utan på minneskort.. Ja vi har en antik skitkamera. 
 
Haha sööt... Solen mitt i ögonen är inte lätt.
 
 

Vi filmar alltid med systemkameran. Så slipper man ha två olika;)
Kul att ni är igång med träningen igen och att Danny känns bra.

Superfina Danny! Får jag bara fråga vad du har för nackstycke till dina rundsydda? Är du nöjd med dem osv? Vad har du för stigläder?




Kom ihåg mig?