Lite födelsedagsfirande

Har precis kommit hem efter att ha blivit firad hemma hos familjen. God mat och tårta, precis som det ska vara! Fick lite fina presenter bland annat en ny cykel, pengar, lite köks- och husprylar som verkligen behövdes och så lite annat. Tårtan fick faktiskt följa med hem till lägenheten hahah.... Är det födelsedag så är det!
 
Imorgon snurrar det på med jobb igen och sedan har vi lite säsongsavslutning med bokat bord och så på restaurang med hela "familjen" från backen. Blir förmodligen lite lugn utgång och så efter det! :) Försöker att hinna med så mycket uppdatering som möjligt mellan allt som händer och ska även svara på frågestunden. Ni har dock tid till imorgon i alla fall att skicka in fler frågor! Nu blir det snart godnatt efter en toppenfödelsedag 
 

Nu så kan du delta i veckans blogg! Vill du nå våra läsare?

Hejsan! Tack för en bra blogg!

Jag tänkte tipsa dig om en bloggtävling som körs just nu på Shopello som jag hittade. Man kan vinna ett par monsterskor från Jeffrey Campbell – behöver jag säga mer? ;) Grejen är att det bara är 10 personer som är med och tävlar hittills och vinnaren utses nästa vecka, så jag antar att det är stor chans att vinna. Jag har ingen blogg själv så jag kan inte delta, men jag tycker att skorna skulle passa dig! :)




Kom ihåg mig?