Lite sugen på nya hagskydd

Har tänkt köpa nya hagskydd länge nu, men inte riktigt kommit till skott... Blev dock väldigt sugen på att dra till med några skydd i en riktig skrällfärg bara för att jag aldrig har färg på mina prylar annars. Alla mina outfits går i tonerna brun, grå, beige, cremé.. Ni förstår. I hagen skulle han dock kunna få springa runt i lite färg kanske?
 
Några exempel från Horze.
 

Visst är det bra med färg på skydd/boots. Lättare att hittas om de tappas. Mollis går alltid med boots både fram och bak för att han inte får trampa av sig skorna och slita sönder sina tunna hovväggar. Han har både lila, orange, neon, reflex etc. Tycker bäst om vanliga i gummi då de är lättast att skölja av från lera.

AL

Köpte knalliga fula röda på Hööks åt min och det var ett bra köp, de satt bra, var som lite formsydda, och de syntes i gräset när han ahde tappat dem :-) Skulle nog dock aaaldrig rida med dem, haha. http://www.hooks.se/product.aspx?productid=610440

Galna färger är alltid kul att ha, om man för det mesta rider i mörka och neutrala färger (:

Som hagskydd på min häst har jag eskadrons terrängskydd, har inte åkt av en endaste gång, fastän galopprejs & bockserier är väldigt populärt.. :) Sitter helt suvuränt, tycker det är någonting du borde kika upp om du inte köpt några än! :) (http://www.skovderidsport.se/eskadron-cross-country-frambensskydd-full.html) Dom på skara hästsport tipsade mig om att även sätta frambensskydden på bak, vilket jag har gjort och det har suttit som ett smäck, kan starkt rekommendera dessa skydd :)




Kom ihåg mig?