Morning

Eller lunch kanske det är till och med..? Själv har jag i alla fall kommit hem från jobbet och hunnit med lite stall. Har precis klivit ur duschen och känner mig som en människa igen, man blir lite sliten av en natt på jobbet även om jag fick sova mycket. Men det blir aldrig samma sömn som i ens egen säng såklart! Ska fixa till mig lite och sedan åka till Hedemora en sväng och kika på Adams nya lägenhet - spännande. 
 
Ikväll blir det lite middag hos mina föräldrar så kommer kanske inte bli så mycket tid åt bloggen. Har i alla fall tidsinställt ett inlägg med några fler bilder från senaste photoshooten - det brukar ni uppskatta.
 
Hade förresten fått några rekationer som tyckte att mitt vikt-på-ryttare-inlägg triggade till ätstörningar - det var verkligen inte min mening. Jag tycker dock att JAG om någon faktiskt ärligt kan skriva om ämnet då jag har varit nere i ätstörningsträsket med anorexia, och blivit frisk därifrån. Jag har sedan den tiden börjat förstå att det viktigaste är att man tycker om sig själv för den man är och att man är frisk. Så länge man tar hand om sig själv, inte är varken väldigt över- eller underviktig och mår bra - då är man vacker. Det finns så mycket elände här i världen att om man kastar bort sitt liv på att haka upp sig på några kilon hit eller dit så har man verkligen sabbat för sig själv. Allt som rör detta är ett väldigt känsligt ämne och speciellt eftersom jag har många unga läsare. Men det är inte min mening att trigga till någon vikthets, men jag anser fortfarande att om man ska syssla med en tävlingssatsning så bör man hålla sig själv hyffsat tränad. Sedan är det en enorm skillnad på att vara hälsosamt tränad/normalviktig än när man hamnar i en ätstörning. Något som tog tid för mig att förstå är att det inte är varken sunt eller snyggt någonstans när man är för smal. Det existerade inte för mig för några år sedan, och det var bland det viktigaste som kunde lägga sig på plats i mitt huvud. Nu blev det ett gäng tankar igen, men jag tror ni förstår vad jag menar. Kram ❤
 
 

Nu blev det mycket bättre formulerat :)

Kul när det blir en debatt:-). Har du fler tankar på något ämne som kan behövas ventileras vore skoj!




Kom ihåg mig?