Som en ny häst

Ridpasset i morse ska vi inte prata om, det är ju otroligt att antingen så går han med mycket tryck men inte på tygeln, eller så går han på tygeln men utan tryck och ser ut som en tråkig ridskolehäst.. hahah vad ska man säga. Jeanna kan få honom att både gå på tygeln och ha massor av tryck?! Hur gör hon. Lär mig.
 
På eftermiddagen gjorde jag i alla fall något som jag borde gjort för flera månader sedan, skäms över mig själv som inte tagit tag i detta. Nämligen kapa hovskägg och hår under hakan/öronen. Jag brukar alltid hålla mina hästar helt renrakade på alla dessa ställen och avskyr när det sticker fram lång päls - men har liksom haft för mycket annat i huvudet för att tänka på detta. Så plötsligt insåg jag hur han såg ut och fick panik haha! Fram med klippmaskinen i högsta hugg och nu ser han ut som en dressyrhäst igen. Ryser bara av tanken på hovskägget som stack fram, fyy.
 
Skäms ihjäl av att visa dessa bilder men gör det ändå. Nu är han i alla fall sportig och snygg igen!
 
 

En väldigt märklig fråga men jag har alltid funderat på hur ni med klippmaskin klipper just hovskägg när ni inte klipper pälsen liksom.

Har du skär som endast tar längre päls?

Fattar inte hur du får det så jämt och fint! Tycker att du borde ha filmat ;)




Kom ihåg mig?