Tar en mysmåndag

Åh suck, var så trött efter jobbet så somnade i soffan hemma och sov mellan 16.00-17.30, vaknade frusen och hungrig och insåg att hästen inte var gjord ännu. Då var jag inte så lycklig haha! Tog mig i alla fall i kragen och cyklade iväg till stallet. Danny vilar idag och därför gick det ganska snabbt att gör allting. Spånade i lite nytt spån och pysslade fint, sedan en extra morot och så var han nöjd. Därefter trampade jag tillbaka hemåt och passerade affären och köpte lite mat och godis. Nu blir det en riktig myskväll med mig själv och en bra film! Tack för alla fina kommentarer om Danny.
 
Adam ringde även och konstaterade att om vi någon gång tröttnar på varandra så är det bara för honom att slänga ut en kontaktannons i kommentarsfältet här så blir han haffad direkt hahah! Det var uppenbarligen några som också var ute efter en kille som både kunde plocka av kandar och fotografera. Men ni får allt hålla er borta från just denna ;) 
 
Nu.. mys!
 

Hej!
Jag ska ganska snart debutera med min unghäst på tävlingsdagar vilket ska bli skoj! Vi har koll på det mesta men har extremt svårt med det där som gäller tider. Hur brukar du lägga fram din dag om du vet att du startar i första klassen som startar ex kl0900 och du har start nr 19? Jag behöver ca 30-40 min på mig för att han ska orka ett helt program och inte tappa orken. Hade varit supertaxam om du berättade hur du tänker från morgonen i stallet till start. Mvh Carolina




Kom ihåg mig?