Trimmat lite pållar

Har ägnat förmiddagen åt att sitta i sadeln. Först blev det som sagt lite ridning på Spirit som gick som en klocka, helt exemplarisk. Skönt även idag på utebanan i solen, trots att det var ganska tidigt på morgonen! Därefter åkte vi (ja jag släpade med mig Adam.. igen haha) till Falu RK och körde lite trimm av Danny också. Hade egentligen tänkt att rida i ridhuset på honom även idag då jag inte kommer att ha möjlighet att rida nästan något inne i veckan, men vädret lockade ut oss i alla fall.
 
Egentligen var det bra, framridningen för nästa helgs tävling är utomhus och jag har faktiskt inte arbetat honom någonting "på riktigt" ute ännu. Idag fick bli premiär! Eftersom han gick ett ordentligt pass igår var han lugnet själv idag och höll sig i skinnet riktigt bra där ute. Kändes skönt! Han tickade på och kändes fin, jobbade lite med den förvända galoppen och fick några ofrivilliga byten - men överlag bra. Traven kändes fin! Litegrann fastnade faktiskt på film, det dyker upp senare :)
 
 

Har en fråga, Min häst sparkar extremt mycket i boxdörren så fort någon är i stallet. Vad ska jag göra? vi har provat att skita i han helt men tillslut så sparkade han lös plankorna. vi har provat att stå och säga till, då blir det bara ännu mer. Ända sättet vi får tyst på han är att ge honom mat men det funkar ju inte i längden.

Tacksam för svar

Jätte fin blogg du har! Men hur får du Danny att bli så blank och korthårig mitt i fällningstiderna? När rakar du senast på året utan att förstöra sommarpälsen? Han är så fiin! :)

låter gött! jag var uppe på mina två idag (de har vilat iallafall en månad) och de var INTE lugnet själva XD

Haha! Verkar vara en rätt bra deal om pojkvännen får sitta och sola när du rider :D kul att han verkar lite engagerad (?) !

Adam ser inte att lida allt för mycket. ^^
Kul med två hästar för dig. Hoppas att tävlingen nästa helg går bra, gissar att Adam anmäler sig som groom. ;-)

haha skön stil på pojkvännen!




Kom ihåg mig?