Frågestund under kvällen

Jag gör ett dygnspass på jobbet så har fullt upp, därför tänkte jag ge er chansen att under tiden ställa frågor om precis vad som helst. Jag väljer ut dom fem frågor jag tycker är mest intressanta, roliga eller kanske knepigast att svara på.
 
Ni har bara till ikväll på er, så kööööör!
 
 

Framtidsplaner? Drömyrke?

Eftersom du inte sagt ett knyst om din kille; Hur gammal är han? Hur träffades ni? Bor ni ihop?

Jag har letat igenom hela din blogg efter vad det är för modell på dina Königs du har.. är såå sugen på att beställa liknande, för dina är verkligen oslagbart snygga!

Hur tacklar du eventuell avundsjuka och missunnsamhet riktad mot dig? Blir du påverkad av det i din ridning? Tänker att det säkert drabbat dig eftersom du har en fin häst och rider bra. Jag tävlar själv dressyr och blir lätt påverkad om jag ser att "den" eller "den" är anmäld till samma tävling som jag är. Hur resonerar du kring sånna saker?

Och med påverkad menar jag att jag rider sämre om jag ser att någon speciell är anmäld till samma klass. Jag tappar självförtroendet och rider sämre helt enkelt

Skrattade lite när jag läste inlägget om guldboots på Matildas blogg, då det var så tydligt att hon syftade på dig. Vad säger du själv om ämnet? Eftersom du använder dig av dessa boots måste du uppenbarligen tycka att dom är snygga, men i Matildas inlägg var det snarare attityden/signalerna dessa boots sände som hon störde sig på? Hur tycker du att det uppfattas? Eftersom jag tycker att du verkar vara en så gullig och ödmjuk tjej så har jag svårt att se hur man kan störa sig så väldigt.

Apropå frågan om bootsen här ovan, så har ju både det och hästens motion tagits upp på hennes blogg, där hon verkar ställa sig kritisk till "din" typ av hästhållning. Ni är ju ändå goda vänner, hur känner du när någon vän är så öppet kritisk till ditt sätt att göra saker? Tänker att det är lätt att bli stött, men du kanske har såpass mkt självdistans att du kan åsidosätta åsiktsskillnaderna och kanske är helt obrydd?

Kan du inte beskriva vad det är som gör sporten dressyr så spännande och roligt? Jag har följt din blogg ganska länge och du valde att börja med dressyr någon gång i ponnyåldern om jag kommer ihåg det hela rätt. Jag funderar lite vad det är som får en att välja hoppning eller dressyr, visst finns det dem som tävlar i båda grenarna (bland annat jag själv, men har aldrig tävlat mer än LA/LA samtidigt). Vill man komma långt i en gren så väljer man ju någon stans det ena eller det andra.....Men vad fick dej att välja dressyren?
kram en intensiv läsare

Eg

Om du hade en häst som liksom fastnat i den låga formen, hur skulle du göra då för att få upp den i formen och ta ihop den lite liksom? Behöver tips! :) grymt fin häst har du!!

Varje gång du lägger ut videoklipp när du rider så ser det SÅ lätt ut! Behöver du aldrig säga till tränaren tex att "nu måste jag verkligen ta en paus!!!!"? Är du i en extremt bra rid-form eller är danny lättriden? Jag tränar och tävlar själv och blir alldeles dösvettig hehe. Ta det som en komplimang, diggar din blogg :D

Hur ser din planer ut med jobb och utbildning? Vad har du lästa och vad tror du att du kommer läsa? Vad har du jobbat med? Är det något som du vill fortsätta med eller vill du byta område? Grym blogg btw :D

Anonym: http://matildaholmstrom.se/?p=7689#comments :)

Vet inte om kommentaren postades, så testar igen...

Anonym: http://matildaholmstrom.se/?p=7689#comments :)

Vad har du för kandarbettsling till fina Danny? Vad rekommenderar du för stång att börja med till unghäst och när anser du att man kan börja vänja in dem på det?

Hej! Jag har läst din blogg lite till och från men tycker att den är oerhört bra! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om Klas? Om hans skada och så? Jag har nog aldrig sett en sån vacker häst som han! Ha det bra! :)

Är det Sant att du har hopptränat med Danny?;)

Vart tror du att du och Danny skulle ha varit utbildnings- och tävlingsmässigt om du inte hade haft möjlighet att rida för tränare eller låta någon annan sitta upp på honom? Dvs om du bara hade kunnat traggla på själv och i bästa fall bara haft någon som filmat er någon gång ibland?
(Nu verkar du ju prioritera just träningar väldigt högt, men rent hypotetiskit alltså!)

Hur är Danny i munnen nu med kandaret? Fortfarande nöjd?
Hur han blivit i munnen på träns nu när du rider mer på kandar?
Jag har själv en häst som jag tävlar på kandar som trivs väldigt bra på det och är väldigt fin i munnen, men att rida henne på vanligt tränsbett kan vara det jobbigaste jag varit med om! Det är inte ens som det är samma häst!
Inser nu att detta påminner lite om din Klas där du hade ett liknande problem med va?
Skriv gärna lite om dina tankar angående träns vs. kandar och hur mycket du varierar osv!

Hej Frida!

Tänkte höra vad du själv behöver träna på, t ex hålla in armbågarna, släppa ned axlarna? Lite vad din tränare "tjatar om". Sen undrar jag också hur du lyckas med tävlingsfrisyren?

Superbra blogg!

Kram

// "Ponnyspekulant"

Du har väl Danny på ett stall med ridskola och då har du väl troligen sett ridskolehästarna (kanske inte alla men någon)(och till frågan..) vilken skulle du välja om du måste välja en av ponnyerna och en av stor hästarna. (och ha som egen eller något sånt)

Kommer du lära danny allt man behöver kunna inom dressyr (som han inte vet då)

Varför hoppar du nästan aldig med danny?

Vad skulle du göra om danny blev jätte svårt sjuk och aldrig kan ridas mer?

HejHej!
Jag har bara en fråga!
På din header har du en underbart vacker fläta i Dannys man?
Och jag undrar vad den heter och om du skulle kunna göra en ta video/bild när du gör den??
Skulle vara underbart att få veta hur man gör!!!
Älskar denna bloggen!
// Isabella Lopez

Tycker du att du äter bra och nyttig mat? Väljer du KRAV-odlat?

har sett ibland att du har lindor med benskydd över. Varför? Blir det inte väldigt klumpigt?




Kom ihåg mig?