Hur tror ni att jag är som person?

Det här kommer att bli det inlägg med kommentarer som jag verkligen ser fram emot att läsa igenom mer än någonsin. Många som läser bloggen känner mig personligen, men ännu fler "känner" mig enbart genom bloggen. Dom följer min vardag och baserar vad dom tycker om mig genom dom rader jag skriver här. Oavsett hur ni vet vem jag är vill jag nu veta hur ni tror att jag är som person? Basera det på vad ni vill, genom bloggen, sett mig på tävling, vad som helst. Vill gärna att ni skriver några rader om vad ni tror att jag har för personlighetsdrag, styrkor, svagheter etc. Exempelvis allt från utåtriktad och glad till otrevlig och folkskygg, det är helt upp till er. Om ni tror att jag är annorlunda i olika situationer (exempelvis i stallet hemma, på tävling, till vardags, med sambon etc.) får ni gärna skriva det också. 
 
Jag kommer att välja ut några svar och kommentera dom (kanske dom mest lika eller dom mest märkliga svaren), så länka gärna eran blogg om ni har någon så kan jag skriva ut den här. 
 
Haha, kör! Känner på mig att jag kommer att detta kommer att bli galet. 
 
 
E

Jag "känner" dig bara genom bloggen (och ett visst hästforum ^^), och jag tycker du verkar grymt driven med otrolig energi.

Du verkar vara en rolig, snäll och utåtriktad person som tänker efter före, oftast i alla fall. En skön person helt enkelt.

Jag tycker att du verkar vara relativt ödmjuk men ändå med lite attityd. Kan tänka mig att du är en sådan som alltid ska ha sista ordet i en diskussion. Tycker att du är som en 20-åring i sättet men inom vissa områden verkar du äldre, mer klok. Ganska mycket på jorden och duktig på att analysera saker.

Jag känner dig inte mer än i bloggen men såg dig i Dyltabruk och baserar mitt tyckande på det. Jag tycker att du verkar vara en tjej med massor av driv och kunskap! Du verkar ha en plan för allt. Som person tror jag att du är trevlig men det märktes i Dyltabruk att ni var en grupp medtävlande som verkligen visste att ni hörde hemma där och tog lite mer plats. Menar inget illa, mer än att ni liksom visste att ni platsade där. Själv blir jag väldigt blyg och lite osäker på tävling, pratar sällan med andra människor. Såg både dig och Matilda Holmström på tävlingarna där och både ni verkade känna allt och alla, pratade med många och så. Så tror inte du har svårt att prata med andra människor. Var dock väldigt roligt att se dina ritter för jag vet ingen som ler så mycket som du gör efter sista halten :) Roligt att se att man kan vara nöjd direkt utan domarsiffror och så.

Tycker att du verkar vara med mysig tjej med stort hjärta! Du verkar vara rolig att umgås med och full av humor (syftar på några blogginlägg). Skulle gärna lära känna dig på riktigt!

hej! jag känner dig endast genom din blogg, och hittade hit genom att du hade någon slags "dust" med Dressyrmupp- Ingrid. tyckte nog i början att du var rätt kaxig och lite besserwisser, men allt eftersom har jag ändrat uppfattning och tycker du verkar väldigt klok och kunskapstörstande. Du verkar vara rätt så bestämd av dig, tror du håller fast vid vad du säger och tycker. Du verkar ha ett bra självförtroende och säker på vad du vill. Kan tänka mig att du är rätt envis. Tror människor i din omgivning har respekt för dig; både för din kunskap och för din person.

Jag tror att du är blyg och ödmjuk, men att du vet precis vad du vill och tycker!

Eftersom jag känner dig irl (haha gissa vem?;)) vet jag att du inte alls är så som du ger image av att vara i bloggen. Här ger du sken av att vara en ödmjuk snäll tjej, om än med bestämda åsikter. I verkligheten är det självförtoende ut i fingerspetsarna och speciellt ödmjuk kan jag inte påstå att jag tycker att du är. Skulle jag beskriva dig med tre ord skulle jag säga: Glad, kaxig och det sista ordet får faktiskt vara duktig. För du vet vad du gör och ridmässigt är du inspirerande, om än med något överdrivet självförtroende. Vill dock erkänna att det hade nog jag också haft om jag utvecklat en häst så snabbt som du lagt Danny i toppen här i Dalarna.

M

Jag tycker att du verkar vara en så glad tjej! I alla dina videobloggar låter du kanontrevlig och lugn. Duktig på det du gör och ödmjuk :)

Jag "känner" dig bara genom bloggen, men här är min uppfattning av dig:

Jag tror att du med kompisar är väldigt tjejig, skrattar och pratar mycket. Kanske inte speciellt mogen för din ålder (får det intrycket av bilder som den i det här inlägget) och inte så engagerad i omvärlden, utan fortfarande lite high school-aktig. Med din sambo tror jag att du är väldigt mysig.

Inom hästvärlden tror jag att du varit och innerst inne fortfarande är väldigt ödmjuk, men att bloggen har gjort att du känner ett behov av att ha sista ordet i alla diskussioner och möta all kritik med en (falsk?) "haha kunde inte bry mig mindre"-attityd istället för att verkligen reflektera över det hela. Inget illa ment för det blir nog lätt så när man får mycket och ibland hård kritik för sin hästhållning.

Jag tror att du är en stark tjej med gott självförtroende. Om du blir kritiserad så tar du det med en klappspark. Skiter lite i vad andra tycker o tänker utan följer ditt eget huvud. Sen är du säkert en lättsam,glad och positiv person som ser framåt och är inte rädd för att jobba hårt och mycket. Så tycker du att du är himla snygg vill gärna lägga ut bilder på dig , där kan jag tycka att det märks att du är ung.

Jag tror att du gärna vill synas och höras, både IRL och i cyberspace. Du vill gärna bli positivt bekräftad. Jag tror att du hade ett sämre självförtroende i senare tonåren än vad du har idag.

Moa

Tycker att det är intressant att många upplever dig som en vill synas och höras-människa för jag upplever dig absolut som en ödmjuk människa med en härligt positiv attityd! Man ser sällan några klagoinlägg och när det väl går uselt som din träning igår så skriver du ändå med en nypa salt och ett gott humör. Tycker att du verkar vara en högst normal 21-åring med härlig inställning till livet, många mål och bra framtidsplaner! Heja dig!

Ida

Genom bloggen, som jag "känner" dig, tror jag du är en på insidan mjuk och tankfull tjej med lite dåligt självförtroende (som nog har blivit mycket bättre med åren). Du har nog lite för stora krav på dig själv och kan bli överambitiös i det mesta. Det dåliga självförtroende jag tror du hade för några år sedan kompenserar du med ett lite kaxigt sätt idag, trots att insidan kanske är mjukare. Jag tycker dock att du verkar vara en go' och glad tjej på rätt väg i livet!

Jag tror att du är en go och glad tjej med gott självförtroende (på ett positivt sätt) och som dessutom har ett fantastiskt driv i ridningen! Du får oss alla att tänka till och bli bättre ryttare :D

Känner inte dig, men bara jag läser din blogg blir jag otroligt glad och får en storasyster-känsla, du är som en storasyster som alltid finns typ. Du verkar va världens gladaste människa och en sån som aldrig ger sig, ha det så himla bra, kraaam :)

Jag tror att du är en positiv, klok och utåtriktad tjej som gärna umgås med kompisar när du hinner. På tävlingar tror jag du är fokuserad och lugn på hästryggen, inte snäser av åt folk och är trevlig mot folk i allmänhet.
Du verkar vara en tjej som har båda fötterna på jorden, samtidigt som du har lite riv i dig. Jag tror att du inte är rädd för att skapa debatt och åsikter :) Jag känner dig bara genom bloggen så jag tolkar bara utefter vad jag läser här hihi ;)
Älskar bloggen! :)

Jag uppfattar dig som väldigt ambitiös, du gillar att ha många bollar i luften. Du vill att det ska hända grejer. Jag tror du är en tjej med mycket humor, skrattar ofta och är positiv. Du försöker att inte haka upp dig på negativa saker. Jag tror även att du har höga krav på dig själv, samtidigt som du gillar att känna press på något vis. När du gör något så gör du det alltid helhjärtat och med engagemang.

Jag "känner" dig bara genom bloggen men såhär tror jag: en glad & sprallig person som har många bollar i luften! När du ger dig in i något så ger du 100% av dig själv & lite envis är du kanske för att nå dina mål :) du står för vad du tycker men lyssnar även på vad andra har att säga.

Känner dig genom bloggen :) tycker att du verkar vara en glad tjej som alltid känns säker på sin sak. Bra självförtroende och en förmåga att analysera, reflektera och skriva om det på ett sätt ingen annan bloggare gör! Du verkar så fokuserad och ger 100%. Till vardags verkar du vara lite partygalen (eller iaf innan?) och jag tror att du inte är speciellt blyg. I stallet kör du ditt race och håller dig till din plan även om andra tycker olika. Jag tror också att du är en ganska djup person :)

P

Känner dig endast genom bloggen. Men tror att det en av anledningarna till att jag fastnat är att vi verkar ganska lika i sättet. Iaf ur min synvinkel, det är ju en tolkningsfråga..

Jag tror att du precis som jag egentligen är lite blyg och kanske inte har världens bästa självförtroende (dock har det blivit bättre ju äldre man blir) och därför kan folk som inte känner en uppfatta det som att man är lite dryg och snobbig. Men egentligen är man allt annat än det.

Du älskar din häst över allt annat och är väldigt seriös och målmedveten med honom. Men samtidigt är du realist och vet att livet kan ändra sig och att ha kvar samma häst hela (hästens) livet är inte en säkerhet. Och om han inte "håller måttet" för det du vill är sälja ett alternativ då du vill något med din ridning och inte "bara" lulla i skogen.

Du är noggrann, något pedantisk och ordningsam. Både hemma och i stallet. Gillar att ha din ordning och dina rutiner.

Du är en ärlig och trogen vän som uppskattar dina vänner. Du älskar att festa lite då och då men samtidigt älskar du också att sitta hemma i soffan med godis framför en bra serie eller film. Gärna en lite romantisk halvfånig film.

Du är något av en prylnörd och sparar hellre en stund längre för att kunna köpa det märket och modellen du vill ha en att köpa flera billigare produkter.

Ja, nu är det ju mig själv jag beskrivit men som sagt. Jag tror att vi är ganska lika... Och så gillar jag även att läsa din blogg då våra hästar ligger på ungefär samma nivå. Danny är lite före men mitt sto är 5 år. Hon gick FHS i somras och efter Breeders i år ska vi äntligen påbörja byten och nästa år är det dags för MsvB. Hon är en väldigt personlig häst med stort hjärta, hög arbetsmoral och en riktig vinnarskalle. Alltså ungefär som du beskriver Danny ;)

Ursäkta för världens längsta kommentar. Men det var en rolig fråga och ska bli kul att läsa alla kommentarer :)

/P

Jag tycker att du verkar vara en driven person som jobbar hårt tills du nått ditt mål.
Glad och positiv verkar du vara då det inte är några "klagoinlägg" på din blogg. Tar negativa kommentarer med en nypa salt, vilket förmodligen beror på att du har ett bra självförtroende. Självförtroende som ibland kan uppfattas som kaxig.
Annars verkar du vara utåtriktad som gärna umgås med människor, men är bekväm med att sitta hemma själv ibland också.
Du är och har alltid varit självständig. Du vill känna att du står på egna fötter och inte behöver vara beroende av någon annan.
Ekonomiskt lagd skulle jag också säga.

Jag känner inte Dig utan detta är som jag uppfattar Dig genom din blogg.

Hello!!
Jag tror du är en väldigt driven tjej, med högt satta mål och jag tror också att du vill komma dit så fort som möjligt. Jag tror att du blir frustrerad när något kommer i din väg samtidigt som du samlar dig och tänker igenom och tar nya tag. Jag tror att du kan uppfattas som om du är kaxig men att du egentligen bara är målinriktad. Som vän tror jag att du är relativt svår att nå pga av allt hästeri och jobb, men däremot tror jag att din sambo kan nå dig när som på dygnet då jag tror att du är en väldigt hängiven
flickvän.
Jag tror också att du tar åt dig mer av elaka kommentarer än vad du vill ge sken utav. Du är nog som jag du sätter upp en ridå tills man måste gråta ut. Jag tror att din stora trygghet i livet är din mamma, som är din klippa.
Jag baserar mina tankar på ditt liv i din blogg.

Frida jag tror du är en hårt arbetande tjej med höga krav på dig själv och det är det som driver dig vidare hela tiden. Samtidigt är du ödmjuk, ställer alltid upp för familj och vänner och gör allt för Danny.
Din vilja tar dig hur långt som helst och ibland hoppas du snäppet för mycket. Men vips så är du på benen igen med nya upplägg och idéer för att nå dina mål i livet.
Jag tror du lever livet så gott det går och ångrar inte mycket du gjort.
En riktigt sprallig och glad tjej med hur mycket energi som helst! Samtidigt har du absolut inte ont av att bara mysa en kväll i soffan och softa men bara om du känner att du "förtjänat" det.
Undrar om detta stämmer eller inte haha. Superblogg har du i vilket fall!

Tror du är snäll och rar men har ett rätt dåligt självförtroende när du inte sitter på hästryggen. Söker bekräftelse på många plan och är inte nöjd med ditt utseende. Ramlar gärna tillbaka i ditt anorektiska mattänk när du får motgångar i livet. Annars driven och gillar det du gör.

Hm jag tror att du är en glad tjej som tycker om att visa upp dig i dom flesta situationer, hästrelaterat eller ej. Du tycker om dig själv och har bra självförtroende. Verkar trevlig men kanske lite kaxig?

My

Eftersom jag har träffat på dig några ggr vet jag att du är väldigt pratglad och trevlig. Stort självförtroende och inte ett dugg blyg för nya människor. Har lätt att prata inför folk och en modig och framåt attityd.

Bara att skriva ett sådant här inlägg vittnar väl om att man INTE har dåligt självförtroende?

Tycker inte du verkar speciellt ödmjuk utan du är nog van att synas och höras och gillar det. Guldbootsen är ETT tecken på detta.

Du gillar nog också att få bekräftelse vilket en del av bilderna på bloggen vittnar om.

Sedan så tror jag att du bryr dig mer om vad folk tycker än vad du ger sken av då du ibland tagit bort negativa kommentarer som inte alls varit kränkande på något vis.

Nu har jag aldrig träffat dig i verkligheten men efter att ha läst bloggen ett tag tror jag att du är en tjej med skinn på näsan och utåt sett uppfattas som väldigt självsäker. Om du är det innerst inne är jag inte säker på. Du är perfektionist i det du gör och verkar vara väldigt noggrann. Detaljer gällande Danny lämnas inte åt slumpen och du verkar ha ett oändligt driv - vilket alla dina framgångar ridmässigt är ett bevis på! :) Kort och gott tror jag att du är en bra tjej som arbetar hårt för saker.

S

Håller med ovan, bara att skriva ett sånt här inlägg tyder på bra självkänsla och självförtroende :) du verkar inte rädd att höra brister eller så. För ett sånt här inlägg är som gjort för att "haters" kläcker ur dig elakheter och det verkar inte vara ngt som stör Frida eller att hon tar åt sig. Jag tycker att du verkar vara en trevlig och målmedveten tjej! Riktig "chefskaraktär" för framtida yrken. Väldigt driven och målinriktad.

Jag tycker du verkar vara en väldigt ödmjuk person, som ibland har svårt att säga nej ;) jag tror du är en tjej som gillar att ha roligt (vem gör inte liksom..) lite utav en partytjej. Jag tror också att du har svårt att inte göra något utan gillar att röra på dig och göra saker. Det känns som om du inte tar åt dig på "negativa" utan alla dumma kommentarer utan liksom är en sån dom vet var du står och inte tar åt dig, men ändå tar åt sig av bra saker och så, om du liksom fattar, hehe ;)

Moa

Har följt dig ett tag på bloggen och jag tror att du är en positiv, målmedveten tjej som har bra självförtroende. Njuter och uppskattar små ting som en kopp kaffe t.ex och det säger lite om dig att du är något av en livsnjutare. Trivs med att umgås med vänner eftersom du är social. Några negativa sidor tycker jag inte har kommit fram genom bloggen även om den är personlig så lämnar du inte ut dig helt. Du har inte blivit för bortskämd heller även om du får stort stöd hemifrån utan du jobbar mycket men gnäller aldrig över det.




Kom ihåg mig?