Klok mamma

En frustrerad dotter efter dagens ridpass fick några kloka ord från sin mami idag. Hon har så rätt, så rätt! Vi åker inte till Gävle på lördag med inställningen att bytena kommer att sitta som en smäck, men det handlar om att våga träna på att tävla också. Kanske blir han tokladdad och väntar på bytena genom hela galoppdelen i programmet, kanske byter han inte alls, kanske byter han helt rent. Oavsett hur befäst (eller inte befäst) det är på träning så är det en helt annan situation på en tävlingsbana.
 
Lördagens tävling är bara en del i våran bytesträning framöver och dagens ridpass visade bara att dom ännu inte är befästa, även om Danny dom senaste träningarna lyckats lura mig att tro det. Vi tränar vidare, mer fokuserade än någonsin. Ett steg bakåt kan lika gärna ge två steg framåt, eller hur? Imorgon kanske vartenda ett är rent :)
 
 
 
 

Din mamma är värd att lyssna på, det vet jag av erfarenhet. Utan henne skulle jag aldrig vara en sådan sjuksköterska som jag är idag --> säker och trygg i all läkemedelshantering som har med räkning/spädning/infusioner/injektioner/verksammasubstanser att göra. Efter regn kommer sol! Hårt jobb kommer ge belöning i det långa loppet och jag håller helt med om att man ska veta när man behöver be om hjälp. Det är inte ett nederlag utan snarare tvärtom --> ett steg till en ökad kompetens på en trygg grund! Kramar!

Det var väldigt kloka ord! Ibland är det verkligen bra med en klok mamma som kan se saken ur ett annat perspektiv när man själv "skenar iväg".

Lycka till i helgen, ni är ett helfint ekipage :)

Din mamma är bra hon :) Danny kommer som alltid charma domarna också :D

jag lever helt efter filosofin ett steg tillbaka och två steg framåt. Med min Danne stämmer detta verkligen. Efter att för två veckor sedan på träning haft svårigheter med seriebytena så gjorde vi idag hur fin serie som helst. Och det enda jag gjort egentligen är att inte älta serier hela tiden! Helt ärligt så har jag inte gjort en enda serie på två veckor! Sen måste man träna på det som är svårt mer än en gång var fjortonde dag men det är helt klart inte alltid det är en nackdel när man går ner i en svacka! Det får en också att själv kanske kunna reflektera på hur mycket man egentligen har utvecklats! Rid så det ryker och tänk inte ett dugg på bytena! Blir de rena är det super men blir de inte så är det bara att ta nya tag igen =)




Kom ihåg mig?