Oj!

Så många ni har blivit som följer mig varje dag! Blev även alldeles full i skratt efter ett sms från min vän Eline som precis flyttat till en annan stad. Efter att hon installerat sig i sitt nya stall hade hon plötsligt hört sina nya stallvänner diskutera mig för fullt i stallgången, förmodligen utan en susning om att Eline delat stall med mig sedan 2010. Haha hjälp! Världen är inte stor inte. Ibland känner jag nästan att det hade varit enklare med en lite mindre blogg, utan en massa besökare. Men samtidigt, ni är ju (oftast) helt underbara och det är verkligen sällan jag får elaka kommentarer här på bloggen. 
 
Det är på gott och ont man delar med sig av sitt liv på en blogg, men så länge det är en god stämning och inga "slag under bältet" så ger det så otroligt mycket mer än vad det tar. Tusen tack för alla gratulationer och fina ord från helgen, det värmer massor! 

Det roligaste måste ändå vara när de läser detta och inser "f*ck det va vi!" x'D

Tycker du att det är konstigt att du (och andra bloggare) diskuteras runt om i Sverige? ;)

Väljer man att blogga och vill ha en stor blogg så får man nog helt enkelt vänja sig vid att folk pratar om en. Det pratas ju liksom mycket även om de som inte väljer att blogga...

Haha håller med Douglas! :D

Tänkte precis som Douglas. Haha fatta snopet när dom läser det här inlägget. :) haha dör vad roligt!




Kom ihåg mig?