Regnväder

Var tungt att gå upp imorse med regn och rusk ute. Klockan stod dessutom på 05.50 för att hinna stall och köra Max till järnvägsstationen innan jobbet. Nu är jag i alla fall på plats sedan några timmar och ser fram emot att sluta redan vid 16.00!

Det blir en fredagskväll med stall, lite ridning och sedan kvällsfodring. Sedan ska jag hem till lägenheten och mysa ner mig med film, blogga lite mer (kommer fler ridbilder!) och bara vara.

Ridbilder, update om dagens ridpass och kanske något mer kommer alltså ikväll!

Hej,

Gillar verkligen din blogg och dina supersmarta tips. Det där med våtservetter har vi verkligen anammat och det är kanonbra.

Tänkte höra om du har sadelpadd. Om du har, vilket märke du har och om du inte har, varför du inte har.

Undrar dessutom hur du lyckas på håret att sitta på tävling. Jag har också långt hår och det spretar och sliter sig ur hårnätet redan på framridningen...

Gärna svar när du har tid, lust och ork.

Hej Frida!

Jag vet egentligen inte hur jag ska skriva den här kommentaren och vad det är jag vill få fram men jag ger det ett försök.
Jag är en blogoholic och följer ohälsosamt många bloggar dagligen. Jag har mina favoriter och så har jag dem jag läser bara för att jag alltid gjort det. Ibland när jag har bråttom så går jag bara in på favoriterna och dit hör numera din blogg. Jag har följt med din blogg rätt så länge, skrivit någon enstaka kommentar men annars hållit mig rätt så i skymundan.
Men nu måste jag lämna några ord till dig och berömma dig för det grymma jobb du gör med bloggen och framför allt din vackra Danny!
Du gör ingenting förhastat och ogenomtänkt, utan du planerar och fixar och ser till så att du och din häst alltid visar er från er bästa sida. Det är så otroligt upplyftande att gå in här varje dag och mötas av bilder i hög kvalitet, ett otroligt vackert ekipage och välskrivna texter. En glädje helt enkelt!

Jag beundrar dig för din målmedvetenhet och för sättet du tränar din häst. Du är ambitiös men vill lära dig nytt varje dag, du är inte rädd för att ta hjälp när det behövs och du står på dig i dina beslut och det du anser vara bäst för din häst. Och allt det här kan sammanfattas med ett ord, nämligen GLÖD.

Fortsätt glöda och kör ditt otroliga race så följer jag med dig bakom kulisserna här på bloggen! :)

Alla tummar upp, du är grym och det är din häst också!

Kram från Finland.

Visst är det mysigt att bara sätta sig i soffan och se på film efter en lång dag! :)

Låter som många haft regn idag. I Skåne har det varit sol :D Ser fram emot inlägget om dagens ridpass =)




Kom ihåg mig?