Sams igen

Det var värt varenda minut av den tidiga uppstigningen i morse! Gjorde massor av arbete i "tråk-trav" utan tryck, lossade, ställde, eftergift. Till slut var han som smör och först då bad jag om mer trav - då fungerade det! Dagens läxa är alltså att inte sätta något tryck förrän han är helt loss, annars blir det katastrof som igår med en järnmun som man försöker ha någon dragkamp med.

Gjorde även lite byten (många fina) och lite piruettjobb (även dom jättebra). Nu kan jag åka på mitt dygnspass med gott humör och Danny lika nöjd i hagen efter massor av beröm under dagens pass.

MH

Gött! Och lärorikt att läsa om för oss andra :)

Skönt att det vände! :)

Skönt att det löste sig! Men lösgjordheten kommer ju före swung och samling i utbildningsskalan så det säger ju sig självt, endast en lösgjord häst går att samla.

Trimmar du alltid i ridhus? Ni kanske inte har någon ridbana utomhus eller hur går ditt tänk kring att jämt trimma inne? Nyfiken! Mvh Malin

Hej! Jag tänkte höra hur du gör med pannbandet på ditt träns? Får du in alla remmar i öglan på pannbandet eller gör du på något annat sätt? Har precis köpt ett liknande träns som du har och jag blir inte klok på hur jag ska göra :)

trillade in på din blogg när jag sökte runt på döbert pannband, vad är det för pannband du har på din häst? Väldigt snyggt och "blingit", men ändå stilrent :)

Är det ett träns eller kandar eller är det graman eller, haha, jaja. Väldigt fint läder på din hästs huvud. ;) Köpt var, betalade vad? :) Letar nämligen efter en nosgrimma med vit fodring, lackat och med pullback knäppning. Hur bred är nosgrimman förresten?




Kom ihåg mig?