Totalt söndagsmys

Gick av jobbet i morse och åkte därefter hem, bytte om och lämnade lite prylar (det blir en hel del grejer man har med sig när man gör ett dygnspass). Sedan mot stallet! Eftersom Dannys vanliga färg inte syntes överhuvudtaget (borde tagit en bild haha) så fick han börja med att spola av sig all lera. På med täcke och in i boxen medan matte gjorde sina vanliga stallsysslor! Någosånär torr blev han borstad och sedan in i ridhuset för ett pass efter två vilodagar. Jättefin i början, luftiga byten och bra galopp. Sedan gick han tyvärr in i sitt totalblockerade mode när han varken hör, ser, finns eller andas på samma gång. Det ösregnade ute och det dånade i hela ridhuset, kombinerat med en känslig och tokhet Danny som bara blev alldeles för mycket. Det tog många varv av "luuugn, klapp, prooo" innan han var tillbaka med mig igen, och efter det valde jag att bara göra lätta saker och sedan avsluta. Det är väldigt svårt att bryta honom när han blir blockerad och då får man göra det bästa av saken. Vi fortsätter arbetet i morgon, förhoppningsvis lite lugnare! 
 
Därefter cyklade jag hem i regnet, var blöt in på trosorna när jag klev innanför lägenhetsdörren haha... Klev in i en varm dusch och stod där i säkert 30 minuter. Tinade upp. Lite städsysslor senare har jag nu tagit plats under en filt i soffan. Kaffekoppen står och ryker bredvid mig och ute regnar det så mycket att jag nästan tror att mitt höghus ska falla till marken. Tror ärligt talat inte att jag lämnar lägenheten mer idag haha... Har 5 timmar kvar till pojkvännen kommer hem med tåget från Göteborg och den tiden skall ägnas åt att plöja avsnitt av Pretty Little Liars. Som jag saknat den serien! Följde alla avsnitt slaviskt innan men nuförtiden med massor av jobb, stall och umgänge har jag inte haft tid att se. Förrän nu :) 
 
Ohh juste! Svarar på fem utvalda frågor senare ikväll. 
 
 
 
 

Har en liten fråga angående underkläder!
Vad har du på dig för trosor bh/sportbh när du rider?
Och varför du har dem?
Själv kan jag inte rida i spets elr string trosor (som jag annars har på mig)
Och bh-arna använder du sportbh eller vanlig?

Kramar Sanna!

Härlig blogg! Jag satsade på dressyr innan jag var tvungen att sluta rida :) så jag fastnade lite för den här bloggen nu. ;)

fin bild!




Kom ihåg mig?