Wow-känsla

Gårdagens blockering var som bortblåst och idag var han helt med mig från start. Lugn med het (på ett positivt sätt) och fantastiskt fina byten! Lugna, luftiga och utan tvekan rena. Något blev lite jämfota då han blev ivrig, men resterande byten utan problem. Red igenom hela MSVB:2 igen och båda bytena rena genom programmet, det kändes bra. Traven var magisk! Lätt, luftig. Kanske lite forcerat stundtals men det är lättare att bromsa än att driva framåt, så jag gillar den känslan. Fina öppnor och slutor, bra ryggning och fina halter. Jo men vi är redo för lördag!
 
Efter ridpasset kom vi ut svettiga och trötta, då möts vi av en kvinna från TV4 som ber att få ställa lite frågor i en intervju. Aldrig haha! Röd om kinderna och med svetten rinnandes i nacken var jag inte i mitt bästa läge för att få en filmkamera i ansiktet, så jag motade fram stallkompisen Jonna istället. Anledningen till att dom var där och gjorde ett reportage på Falu RK hade med hjälmfrågan att göra, nu när det är i ropet att väldigt många hjälmar inte klarar säkerhetstesterna trots att dom säljs i butik.
 
 
 

Härliga bilder :-)
Roligt med Tv4, typiskt att allt sånt händer när man är som minst förbered.

Ni går verkligen från klarhet till klarhet låter det som =) stort lycka till i helgen nu!

Skulle vara himla kul att få se film från ett pass där du rider byten, av det jag hängt med på i tidigare inlägg från ridpassen känns det som att han blivit "trygg" med det nu! :) jag har introducerat bytena på min på träning och ska fortsätta smått hemma också mellan gångerna så är himla roligt att se hur relativt fort Danny blivit "hemma" med uppgiften och se hur du jobbat med det :) inspirerande blogg!

Åh så roligt! Verkar som det endast går spikrakt uppåt för er del. Otroligt kul att följa :)

Klippet: http://www.tv4play.se/program/nyheterna-dalarna?video_id=2416974




Kom ihåg mig?