I sadeln

Danny är lite ledsen över att matte gullar med någon annan än honom.. Men berättade att han är ju kungen och ingen annan och då blev han glad igen :) Ännu gladare blev han när matte drog på sig ridstövlarna och han fick komma in på 10 minuters jogging i ridhuset, tjoho äntligen och jättebra kändes det.


Moa

Underbara Danny! Alltid lika kul att läsa din blogg. Har du något åsiktsinlägg pågång?

Fin häst! Kram

Varför joggar du honom på kandar? :-) i övrigt en av mina favoritbloggar, bra inlägg och fina bilder! :-)

Svar: Hej! Gammal bild, den är inte från idag så han gick som vanligt på träns under jogging. Kram
Frida Hallgren

Kul att du tog upp det!

Åh vad spännande med nya lillkillen! :) han kommer nog bli en stjärna precis som Danny i dina händer. Jag vill bara säga att hela din ridning är sån otrolig inspiration för mig, bara att titta på hur du rider har faktiskt gjort mig till en bättre ryttare (hur klyshigt det än låter ;)! Har en snart 17 årig vallack som inte riktigt har kroppen med sig och som är väldigt stel, men senaste halvåret har det hänt sjukt mycket. Och jag har ändå ridit hela mitt liv och är idag 24 år, men det går alltid att bli bättre! Din sits, dina perfekta hjälper, ditt förhållningssätt, din kärlek till Danny, din målmedvetenhet, tro på dig själv och motivation är något jag tar med mig i huvudet när jag rider - och gör så sjukt mycket!

Så TACK för allt du delar med dig här på bloggen och fortsätt som du gör, du ska veta att du påverkar :) kramar!

Jag har för mig att har träns/kandar från Premiera. Och jag skulle vilja veta hur de är i storlek?
Jag har spanat in ett supersnyggt kandar som jag skulle vilja beställa men eftersom min häst ligger mitt emellan Cob/full i storlek så skulle jag vilja veta vilken storlek jag ska beställa. För om de är stora i storleken så räcker det med Cob...




Kom ihåg mig?