Woho vad det går!!

Danny gick som den kung han är i ridhuset idag på ett kort pass "check" inför morgondagens träning för Marika. Idag med piruetter åt båda håll och en spänstig trav med massor av turbo. Han är onekligen en häst på miljonen för mig, passar som handen i handsken. Mamma brukar säga att han är som en flatcoated retriever, enormt arbetsvillig, massor av willing to please och gör allt för sin matte.
 
Avalanche fick premiära på stallgången, så duktig! Fastknuten med snöre i grimman om något skulle hända, men han stod som lugnet själv. Lite rastlös och bet i grimskaften, men att det tog emot när han backade eller gick framåt störde honom inte alls. Mamma gjorde honom fin och passade på att lyfta lite hovar, inga problem. Han är väldigt välhanterad och är som en pärla i alla situationer. 
 
Hej hej vovven :D
 
 
Oj vad du kittlas matte, måste jag bli borstad?? Jahapp då står jag väl här då..
 
 
"Hörde att du var in till Aval före du hälsade på mig... INTE okej. Tänker inte se glad ut förrän du berättar att jag är bättre än lillebror.."
 
 
Lite smicker senare... Glad igen :D
 
 
L

Fiina de är! Kan tipsa om att använda Equi-Ping istället för balsnören. Kan användas hur många gånger som helst, går att ställa in motståndet och är snyggare. ;)

Mia

Härligaste känslan när det går framåt och känns rätt :D

Gud vad lik Aval och min lillskit är lika! :)
Kolla:

http://distilleryimage8.s3.amazonaws.com/4af519323f2d11e3b38322000ae90e74_7.jpg

http://cdn2.cdnme.se/86864/6-3/pict0467_2_5261992a9606ee2e36fc0640.jpg




Kom ihåg mig?