Wow

Det har nu gått några dagar sedan Avalanche klev av lastbilen hos oss och jag vet knappt var jag ska säga.. Han är fantastisk. Så lugn, så magiskt vänlig och alltid glad. Väldigt nyfiken och kommer alltid fram om man ropar på honom i hagen, eller sticker ut huvudet när man öppnar stalldörren. Han slår Danny i "snällhet att leda" hundra gånger om, och då är ändå Danny väldigt snäll att gå med. Skillnaden är att Danny får man säga proo och bromsa medan Avalanche trippar lite försiktigt bakom en, men följer en som en skugga. Vi har även borstat och mamma har lyft hovarna på honom och han står som ett ljus hela tiden. 
 
Idag fick han gå ut i en större hage med mycket träd och han var helt ljuvlig att sitta och titta på. Plockade upp pinnar från marken och stod och viftade med, slängde iväg och "hämtade" igen. Drog i trädgrenar och pillade med allt han såg. Igår när mamma var och tittade till honom hade han stått och viftat hejvilt med vattenhinken, slängt ut den ur hagen och när mamma ställde in den så lyfte han upp den och kastade iväg igen. Hahah....
 
Danny då? Jo han tittar med en lång blick när jag går in i Avalanches hage istället för att gå till honom..  Ställer sig vid staketet nära, vill också hälsa på matte. Tur dom inte står i samma stall (men på samma anläggning) för då hade jag haft dåligt samvete varje gång jag gick till Aval. Men idag kom matte till honom direkt med grimma, in i stallet och göra i ordning för träning. Danny blev lite spänd och orolig, det märks att han har vilat för han är inte lika trygg i rutinerna som vanligt. Bara att stå i stallgången och bli borstad är svårt, det kryper i fötterna på honom och han har sådan överskottsenergi att han inte vet vart han ska ta vägen. Väl inne i ridhuset blev han lugnare och vi gjorde ett kort jobb med lite galopp och lite trav. Magisk känsla, han är så glad över att få träna igen. Öronen spetsade och matte fick bromsa, bromsa, bromsa på en Danny som var mjuk som smör. 
 
Lite bilder från senaste dagarna :)
 
 
 
 
 
 

Jättefin unghäst! Men finns det fler unghästar på anläggningen? En unghäst behöver ju jämnåriga att slåss och busa med :)

instämmer med lotta.. en sån ung häst behöver kompis..men det fixar ni säkert!:-)

Svar: Dom släpps ihop på söndag, så givetvis kommer inte en 1-åring stå som ensamhäst i hage :)
Frida Hallgren

Ni får köpa en sådan där leksaksboll till honom med handtag, jolly ball! :)

Lillebror är ju himla söt men Danny är också jättefin :)

Låter som lillebror är en riktig pärla! Jättefin är han också, precis som storebror. Fast det lät som han va en vovve när jag läste att han följer dig som en skugga och leker med pinnar :).

Åh vad söt :D

Så fina bilder :D

åh otroligt fin! Red en i flera år som är jättelik på första bilden :D

Åhhhh så himla vacker....💓




Kom ihåg mig?