Dagens to-do list tisdag

Godmorgon fina läsare! Idag blir det en ganska intensiv dag med mycket att göra. Jag har några ärenden nu på förmiddagen och sedan blir det jobb på eftermiddagen. Ingen ridning på Danny idag, han fick gå ut i hagen i morse. Kände att tiden inte fanns och eftersom han går i fullstor hage så rör han på sig ganska mycket där. I morgon är det alltså dags för klinikbesök igen och jag hoppas verkligen att han är frisk. Måste erkänna att dom här sista två veckorna har gått enormt fort, det känns som att det var typ igår han shockwave-behandlades. Imorgon är det alltså dags! Blir han friskförklarad då så kommer han förmodligen att få börja trava ganska snart, men jag skriver givetvis om igångsättningsplanen när jag har fått den konkret av min veterinär.
 
Dagens att göra lista ser i alla fall ut såhär:
 
✓ Fixa Danny så att han är klar (check)
 
✓ Åka in till stan och skriva på kontrakten för lägenheten
 
✓ Åka till lägenheten! Den är nu helt tömd på möbler och annat så det ska bli jättespännande att se hur den ser ut som "tom". Första gången jag såg den så var den ju fullt möblerad, så då får man såklart lite intryck av hennes möbler och så. Den var väldigt fint inredd så då blev man partisk, men jag har för avsikt att försöka inreda lika fint. Vitt, vitt och vitt! Ska ha det ljust och luftigt och så mycket fina blommor i vackra färger. Åh hur roligt är det inte att få inreda någonting helt själv! Mamma är eld och lågor även hon, hon älskar sånt där :)
 
✓ Åka och handla. Tyvärr sånna där extremtråkiga saker som schampoo, balsam, smink. Förbrukningsvaror. Lär nog även köpa lite hästmat när jag ändå är i närheten av Granngården. Finns det något tråkigare att lägga pengar på haha...
 
✓ Jobb på Falu Snowpark 15.00-22.00
 
Tänk när man kan få skriva upp vårstädning av hästen på listan... Längtar ihjäl mig till värme och sol i vår. I april kanske man kan känna att det finns lite hopp?
 

Det är såna här inlägg som gör din blogg bra. Även om det inte handlar om häst så är det välskrivet och intressant :)

Älskar din blogg oavsett vad du skriver för inlägg, men blir helt till mig när jag läser to do list-inlägg, kan ju vara för att jag är världens to do list-freak också haha ;)

Åh jag minns när jag såg vår lägenhet första gången (omöblerad) så såg jag alla möjligheter den hade osv. Känns vemodigt nu när vi ska flytta, men en positiv sak är ju att då får jag ju inreda igen, haha ;)

Långben! ;) Hoppas det går bra imorgon!

Mia

När flyttar du in? :) Lycka till imorgon :D




Kom ihåg mig?