Dannys kiropraktorbehandling - hiss

Fick förresten stort beröm för Dannys rygg nu vid återbesök hos veterinären! Nino tyckte att det var stor skillnad mot sist och detta är alltså tack vare Li's behandling. Det kändes skönt att få det bekräftat av en veterinär, att det verkligen gjort skillnad.
 
Dels tyckte han att han var mycket rakare i bäckenet och att han rörde sig jämnare i traven. Han visade ingen ömhet runt korset och den reaktion han hade sist när han klämde över ryggen var helt borta. Härligt! Detta på en endaste behandling av Li. Hon ska titta på honom igen om en månad och det kändes redan värt pengarna, med tanke på den skillnad som blev.
 
Ida

Li är awesome! :) hon har varit till min häst flera gånger och de har blivit mkt bättre efter varje gång :) men skönt att ha det bekräftat från veterinär!

Du ska se att Danny bara har mått gott av avbrottet och kommer att vara sååå träningsivrig när ni väl kan sätta igång :)

Jag sa ju de att Li är kanon :) Blondies snedhet i bäckenet är också borta nu, och de ställen där hon var låst förut är nu bara lite stela. Samt att vi behöver inget återbesök förrän om 3 månader! Det är LÄTT värt pengarna. Hon är supertrevlig och vet verkligen vad hon gör :)

Skulle vara jätte kul om du skulle kunna gå in på våran blogg och kolla lite. Lämna gärna en kommentar efter dig och säg vad du tycker. Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer

Fast ömhet i korsen och reaktion vid palpering av ryggen kan ju likaväl ha kommit av sadeln och att det sedan försvinner när sadeln inte ligger på under ett par veckor? Jag tycker Childeric är superfina sadlar men jag vet också att det är många (elitryttare, veterinärer osv) som tycker att sadlarna ger för mycket tryck långt bak på hästens rygg

Svar: Han hade inga reaktioner i sadelläget alls, så det är inte speciellt troligt. Däremot ganska rejält roterad i bäckenet som gett muskelspänningar i området runt korset.
Frida Hallgren

Lisa: Så kan det säkert vara, men det känns dock inte så troligt i Dannys fall eftersom att den är helt anpassad till honom och justerad dessutom. En annan sak om man använder samma sadel på olika hästar? :)




Kom ihåg mig?