Glad tjej

Det går så jävla bra nu. Ursäkta svordomen. Nu har jag i alla fall kommit hem efter en toppendag i backen som inte kunde varit bättre och har ätit mat. Ska snart åka till stallet! Har kvällsfodringen och efter det ska jag iväg och hyra film och köpa godis med bästa vän. Kan inte bli ett bättre slut på en redan grym dag.
 
Svar på frågorna kommer imorgon! Blir för tajt med tid idag :)
 

Alltså jag förstår att du har ditt egna liv utanför den här bloggen, men nu känns det som att du prioriterat den ganska lågt i flera veckors tid nu. Jag går allt mer och mer sällan in på den och när jag väl gör det kanske den bara uppdaterats med tre nya inlägg som dessutom inte är i "världsklass" eller så intressanta. Har du förlorat några läsare på detta? Din blogg förfaller. Skärpning Frida! Mer åsiktsinlägg önskas, uppdatering om hästarna, uppdatering om världseliten, bildinlägg, tips, osv osv.. Sånt som du brukade skriva förut och som var anledningen till varför jag fastnade för bloggen!

Fast har vi med att göra vad Frida väljer att prioritera i sitt liv?

håller med om att frida får väl själv välja vad hon ska skriva om?! det har inte "vi" med att göra heller :P

Men jag måste hålla med anonym1 om att bloggen blivit oerhört ointressant för att vara en från början seriös hästblogg. Nu är den som vilken tonårsblogg som helst:( Men givetvis är det ditt eget val Frida och livet går i perioder. Så är det bara. Men jag hoppas på att få läsa mycket om träning/tävling framåt våren när Danny är fräsch och ni kommit igång ordentligt. Hoppas på att det blir en bra vår efter denna träliga, kalla vinter:)

Tycker oxå bloggen förfaller, även fast det är ditt val vad du skriver om så har iaf jag som läsare till en hästblogg ingen lust att höra om ditt fulla ragg som du släpat hem. Isf skulle jag läsa en helt annan blogg, sen kan jag förstå att du skriver om ditt jobb, lägenheter, planer osv när du inte rider speciellt mycket för tillfälle. Men att lägga upp suddiga festvideos med en massa skrik osv, ja då skulle jag hellre läsa min 14åriga systers blogg..

Svar: Haha sluta läs då vännen ;)
Frida Hallgren

Guuuud vilka vackra ögon du har !!!! Och vilka ögonfransar !! Du använder inte ögonfransnäring som neulash, xlash mm? På tal om inget ;)

du är så jävla snygg :O

Gud så fint hår du har!

Vad vacker bild

Så fin du är :D

Shiit så vacker du är ♥

Sluta hacka på frida. Hon har en jätte fin blogg.
Hoppas det är bra med dej.
Kolla gärna in på min oxå.
Kraam

söt! :)

Fin du är!!

Jag blir lite arg när jag ser kommentarer som dessa.Låt tjejen driva sin blogg utefter hennes egna behov, förutsättningar osv. Man har väl en rättighet som säger när man väljer att skriva inlägg? Frida har väl ett liv utanför cybervärlden. Seriöst?

vad fin du är :)

Åh, fin du är :D

Superduper fin blogg, verkligen! Fullt med inspiration och sjukt fina bilder. Kram♥

Toppen dag! Hoppas morgon dagen blir lika grym :) Fin blogg!

snygg!!

Söt!! :D

Bra bild och snygg tröja:)




Kom ihåg mig?