Ibland behöver man pausa för att få motivation

Ja ungefär som rubriken säger så känner jag ungefär så just nu. Inte det att jag var omotiverad innan, men när man får en ofrivillig paus från träningen så blir man så vansinnigt sugen/extra motiverad/whatever.
 
Jag vill upp i sadeln. Träna för tränare, träna själv. Anmäla till tävlingar och köra på. Förhoppningsvis blir det ju snart och jag tror att vi kommer att hitta tillbaka fort så snart jag får börja sätta igång honom. Åhh längtar! Fast mest av allt längtar jag efter sommar och meeting. Långa tävlingdagar, mysiga grillkvällar och bara spendera tid med härliga tävlingskompisar. Sitta i gräset utanför tävlingsbanorna, kika på bra ekipage och springa runt i shorts och brunbrända ben. Sedan sy lite knoppar, klä om till tävlingskläder och ge allt själv. Det är verkligen bland det bästa som finns! Drömmer lite haha...
 
A

Ja vem gör inte det. Tävlingslivet är härligt.

Visa hur du knoppar :)

Linda benen video :D :3 Tjattig, Jag vet (lit stavning där minsan)

Jag förstår att du längtar! Det gör jag med ;) Meeting är verkligen något speciellt!

Börjar se fram emot våren (eller ja, det gör jag ju hela tiden) men att komma ut på lite tävlingar med mina två. Ska bli kul!

Min motivation har inte funnits alls denna vecka men den kommer smått tillbaka. Har man kommit såhär långt för att bara ge upp? nej. Jag är här för att stanna. Det finns många frågor man kan ställa sig. För mig, som inte alls tävlar på sommaren (rider ridskoleponny) så finns inte den härliga känslan att tävla på sommaren men att bara tävla på helgen är sån härlig förändring i vardagen och jag börjar längta otroligt mycket efter fix i stallet och långa tävlingsdagar!

Åh, fina bilder! Men är du aldrig nervös inför en tävling? ;) kolla gärna in på min blogg!




Kom ihåg mig?