Intensivt

Alltså senaste dagarna, helt upp och ner :) Har varit ledig så har passat på att umgås med folk, varit ute och ätit, myst och en massa annat roligt. Dessutom blev det tacokväll med tjejerna igår och kung utgång, så nu är jag ganska sliten så att säga...
 
Kändes plötsligt konstigt att ligga i sängen med datorn och skriva, har hänt så mycket men ingenting som egentligen platsar att skrivas här. Huvudet snurrar nog både på grund av gårdagens utgång men också allt annat som hänt senaste dagarna. Mycket att fundera på :)
 
Kan väl skriva en rad om Danny med... Han hade tydligen sprungit i hagen en del igår, inte bra. Nu får han ju gå i "vanlig hage" och har inga restriktioner för det, men springa ska han inte göra. Hade nästan önskat att det funnits en oskodd, fet, fjording eller något i den stilen som han kunde gå i hage med. En häst som inte gick att rubba liksom, som bara stod och åt hö hela dagen och inte rörde sig en meter i onödan. Men men, han har överskottsenergi och jag förstår honom. Det är så enormt stor skillnad på att släppa ut honom i hagen om han har ridits på morgonen - då står han still en hel dag. Äter hö, trött och nöjd. Nu är han pigg och busig, och det är inte så konstigt... Att vila passar honom inte.
 
Nu ska jag snart ta mig upp ur sängen, ligger och myser och är trött. Ska eventuellt möta upp en kompis på stan och snacka lite, men annars blir det nog en sväng till CityGross. Köpa godis, kika film och återgå till människa igen låter som en bra plan.
 
Alltid lika roligt att kika mobilen efter utekvällar hahah några dyng videoklipp:
 
 
 

haha helt underbart!

Ida

Åh haha! Vad glad jag blev av att se(höra) första filmen! Så mycket glädje liksom :D även om alkoholen var inblandad haha ;p

älskar erat "gäng" ni verkar så himla glada och spralliga! på alla bilder är det massa leenden och ni verkar ha så himla roligt jämt :') håller med "ida" om första filmen, det bekräftar bara bilderna du lagt upp innan. Njut av sånna kompisar! :)




Kom ihåg mig?