Kär

Har precis sett den perfekta lägenheten. Dör! Förmodligen massor av intresserade men hoppas få lite hjälp via kontakter att få till det så jag får den. Den får inte gå till någon annan, får inte...
 
Är i alla fall en etta på 36 kvm, bra område nära stan, ligger på 6:e våningen med utsikt över hela sjön. Ljusa färger, fint kök och det hjälpte ju givetvis till att den var stört snyggt inredd. Mamma var med och tittade på den i morse och hon höll helt med, den är som gjord för mig! Kanske ska besöka alla som gjort intresseanmälan på denna förrutom mig och hota lite med kniv eller så.. Eller muta? Vet inte vad som går hem bäst.
 
J

Håller tummarna :)

Håller tummarna :)
Vi hade turen när vi hittade vår lägenhet att vara först :p Dock är det mkt lättare att hitta lägenheten här då det är en liten by bara!

E

Håller tummen för att du får den! Vet hur det är när man bara känner att "här MÅSTE jag bo", jag hade dock turen att vara ensam intresserad och de höll lägenheten tre månader åt mig... =)

Kan du ta dig ut till stallet utan bil därifrån?

Kul du gillade den frida! Jag har trivts hur bra som helst 4 år ! Hoppas du får den nu efter allt letande! Löser sig ju skitbra för både dig o mig då !!! Håller tummarna!

Håller tummarna hårt!!

hoppas du får den!

Ida

Håller tummar och tår för dig!

Fast hur tänker du när du skriver att du "genom kontakter" ska få den? Jag förstår att du vill flytta men det vill ju säkert alla dom som är och tittar på lägenheten ifråga:)

Svar: Malin sammanfattade det hela bra ;)
Frida Hallgren

Till anonym ovan:
Dom har inget kösystem utan det är först till kvarn och Frida va först hit till mig och titta så vore väldigt konstigt om hon inte får den! och kontakter är allt i den världen, på gott och ont (man har ju själv fått uppleva båda sidorna) och eftersom frida känner mig kunde hon vara här DIREKT (sa upp lägenheten igår)
:)

Wow vad fin! :D

Jag har aldrig bott på orter där det är först till kvarn, förutom hos privatvärd möjligtvis. Här får man glatt stå i kö i hur många år som helst för att ha chans till lägenhet.

Anonym: Här har vi väldigt olika. Står i kö på ett ställe sedan .. 5 år typ o kommer ändå inte åt lägenheterna i stan som är något att ha.
sen är det flera som är "först till kvarn" :) så det är ju tur det !!

Fast Anonym, det beror ju på om det är en privat fastighetsägare eller typ kommunen. En privat fastighetsägare har ingen skyldighet alls att gå efter något kösystem. Håller tummarna Frida! :)




Kom ihåg mig?