Morning

Bittra som obittra läsare! ♥
 
Jag har precis kommit hem från stallet och har suttit i sadeln idag igen, lycka. Danny var helt omöjlig på stallgången när jag skulle göra i ordning honom och vandrade fram och tillbaka, bet i grimskaftet, skrapade, låtsades "bli rädd" och härjade ihjäl på alla sätt och vis. Man kan inte annat än le när man ser honom på det viset, för han visste precis vad som var i görningen när jag plockade fram sadel och träns. Öronen rätt fram och den där blicken som säger att han tycker att det ska bli hur roligt som helst att få gå in i ridhuset. Men som sagt, omöjligt pigg.
 
Var lite smånervös när jag skulle sitta upp för han har varit som en explosion att gå med senaste dagarna. Hoppat runt överallt, slagit med huvudet och man ser hur ögonen lyser av bus. Gick i alla fall bra att komma upp i sadeln och sedan var det lugnt! Han småsteppade lite och ville trava men skrittade snällt och lugnt när jag sa till honom. Sedan är han lite glad och spänd att sitta på nu, böjer till nacken och "showar lite". Att ha en häst som älskar att arbeta på det viset är få förunnat och jag kan på rak arm säga att det är nog bara Danny och Klas av dom hästar jag har haft som haft den glöden i alla lägen.
 
Vi skrittade i alla fall i 20 minuter och gjorde lite halter, noga med att han skulle ställa upp ordentligt. Sedan fick han gå ut i hagen och jag hem! Nu har jag plockat fram en god frukost med kaffe och rostat bröd, sedan ska jag sätta mig och svara på alla era frågor! Är själv i hela huset och bara njuter. Tänk att snart får jag ha det så varje dag, så underbart att jag nästan gråter en tår av lycka.
 
 
Ida

Vad har du på mackorna? Förutom ost! :p

Svar: smör?! :) har nog smält på bilden
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?