Som jag tidigare har sagt...

Alltså jag förstår att du har ditt egna liv utanför den här bloggen, men nu känns det som att du prioriterat den ganska lågt i flera veckors tid nu. Jag går allt mer och mer sällan in på den och när jag väl gör det kanske den bara uppdaterats med tre nya inlägg som dessutom inte är i "världsklass" eller så intressanta. Har du förlorat några läsare på detta? Din blogg förfaller. Skärpning Frida! Mer åsiktsinlägg önskas, uppdatering om hästarna, uppdatering om världseliten, bildinlägg, tips, osv osv.. Sånt som du brukade skriva förut och som var anledningen till varför jag fastnade för bloggen!
 
Jag har även tidigare skrivit ett inlägg om detta och måste nu upprepa det igen, tydligen. Att bloggen inte fortlöper som den tidigare har gjort beror på en hel del olika faktorer, bland annat:
 
- Danny är skadad, det vill säga ingen träning eller tävling att skriva om.
- Mitt liv ser lite mer annorlunda ut nu än vad det gjorde för några månader sedan. Jag är helt enkelt i en "annan fas" i livet totalt sett.
- Jag tycker att det är svårt att uppdatera bra när man inte kan ta ridbilder, filma, skriva om träningar/tävlingar etc.
 
Eftersom Danny förhoppningsvis är fräsch och redo för träning igen snart (han har återbesök onsdag) så kommer förmodligen bloggen att återgå till det "vanliga" från och med då. Jag har lite svårt att förstå vad det är ni vill att jag ska skriva om när ni vet att jag inte kan uppdatera om "Danny-läget". Han mest går i hagen, äter hö och tar det lugnt medan jag passar på att leva livet, träffa kompisar och göra allt det där man annars inte hinner. Visst har bloggen hamnat i skymundan på grund av detta, men det är ingenting som kommer att förbli på det viset. Så snart han är fräsch, tävlingarna sätter igång och det börjar bli vår ute kommer ni att få se massor av träningsbilder, filmer och uppdateringar om oss!
 
Statistiken ser ut som vanligt, så jag hoppas att ni håller kvar till det att bloggen rullar som den tidigare gjort. Detta bör ju faktiskt vara ganska snart om Danny är fräsch på onsdag, eller hur? :)

Jag tycker faktiskt att det är kul att få lära känna Frida utanför hästeriet också, fortsätt gärna med det! :) livet går ju som sagt i olika faser och jag är säker på att det blir mer häst uppdatering när du kan få komma igång med din häst igen :)

Jag gillar att lära känna Frida utan häst också. Så fortsätt precis som du gör tycker jag :D

Håller absolut inte med, visst dina senaste inlägg har inte vart lika "hästiga" som du bruka ha bra inlägg om, men som trogen läsare förstår man absolut varför och att det är mycket annat som händer nu och att det är svårt att skriva bra hästinlägg! Tycker inte det gör något, som någon skrev ovan - kul att lära känna dig utan häst också :)
Det är ju ändå din blogg och du väljer vad du vill skriva om! :) Hejja!

Skriv det DU vill NÄR du vill.

Tycker att den kommentaren var lite väl hård. Visserligen så har det inte varit på långa vägar så bra inlägg som det tidigare har varit, men med tanke på omständigheterna tycker jag att du har skött dig riktigt bra! Det är trevligt att få lära känna dig från ett annat perspektiv av livet också. :)

Men fyfan vilken bitter kommentar! Om man inte gillar bloggen - läs inte? Jag saknar givetvis dina HÄSTinlägg men håller helt med om att det är roligt att lära känna dig som vanlig person också. Det går inte att begära att du ska blogga på som vanligt när hästen vilar :-) håller tummarna på onsdag och att han är frisk så att vi får fälja er på rktigt igen :-D

Det enda jag tycker är astråkigt är när bloggare bloggar om att de har idétorka. Men, skriv inte alls då!! Det är bara krystat. El inlägg som "hinner inte blogga idag, ses imorgon". Klart onödiga inlägg som bara retar mig. Skriv om något när ni skriver! Om det sedan är anan fritid, jobb, hästen, familj spelar mindre roll. Tycker du har en bra blogg o en bra mix över lag. Har varit lägre nivå på sistonde, men det spelar ju ingen roll. Man läser ju helt frivilligt. Tappar man intresset för en blogg så går man väl helt enkelt inte in där? Hoppas verkligen att Danny blir bra nu så ni får komma igång igen :)

Tycker att din blogg är bra precis som den är! Skriv det du vill och när du vill.

Givetvis ska man få skriva om precis vad man vill fast jag kan ändå, som vuxen läsare, tycka att det är lite synd med vad jag upplever som lite väl stort fokus på festande och fylla som nämnts och illustrerats med bilder i flera inlägg på sista tiden.

Visst fattar jag att även ungdomar dricker och blir fulla men tycker kanske inte att det är något man behöver skylta med så mycket och inte på en hästblogg som har otroligt många barn och ungdomar som läsare?

Bara en åsikt från en äldre läsare, dock ej bitter :).

you go girl :) tror problemet ligger i din "äldre läsarskara" som läser din blogg enbart för hästinläggens skull. Klart dom saknar det men jag älskar din blogg nu med och den kommer bli ännu bättre sen när danny är frisk :D

Gillar variationen och vadå, tror inte att folk skulle va glada om du skrev " Idag har jag ryktat danny 1h igen" VARJE dag han varit skadad, "bara för att du måste skriva om honom". Rätta mig om jag har fel någon, men det står ingenstans att denna blogg ENBART ska innehålla hästrelaterade inlägg ?
Näe Frida, bittra läsare kan gott få klicka in på en annan blogg :) fortsätt variera! Tror det blir kanon när Danny kommer igång :) !

Budskapet med min kommentar var att jag fullt respekterar att Frida har ett liv utanför bloggen (som stod skrivet) + lade jag till några önskningar på inlägg som brukade skrivas mer förut eftersom jag själv tycker att man inte bara ska kritisera någonting och sen inte komma på saker till förbättring. Trodde dock inte den skulle citeras i ett helt eget inlägg. Najs :):)




Kom ihåg mig?