Stor tavla

Nu behöver jag er hjälp! Har kikat på flera affärer efter en stor tavla som jag ska ha på en speciell vägg i lägenheten. Vill att den är avlång och reklangulär, alternativt två fyrkantiga bredvid varandra. Tavlan ska liksom synas ordentligt och först funderade jag på om den skulle vara svartvit, men är nog även intresserad av tavlor i färg. Är inte ett dugg sugen på att lägga ut en massa pengar på detta, utan tänkte höra om ni vet var jag hittar stora affischer/posters som kan kan rama in? Alternativt "färdiga" tavlor, fast billiga? Har kikat lite på Gallerix/Åhlens/Rusta osv men inte hittat riktigt vad jag söker.
 
Har ni några tips på var sånt här kan finnas? Slänger upp några inspirationsexempel nedan så ni förstår vad jag är ute efter för sort.
 

på gallerix finns det snygga stora tavlor. (:

På allposters.se finns det mycket billigt att beställa och i massor med motiv och storlekar

Ikea brukar ju ha mycket fint också!

du som har så många fina kort på alla dina tidigare hästar skulle kunna göra ett kollage av alla dina hästar. Förstora och framkalla i svartvitt och sedan rama in. Be om hjälp här på bloggen, säkert någon som kan hjälpa dig med ett kollage om du inte kan själv

Vi beställde hem några av våra favoritbilder från vårt bröllop och hängde upp på väggen. Foto på canvas, är så jäkla nöjd!

http://lipan.wordpress.com/2012/07/20/saa-jakla-snygga/

Så ett tips är att göra en tavla av någon fin bild på dig och din häst. :)

Ullared ?;-)haha kanske lite långt för dig:-P

ett kul alternativ annars är att sätta upp en spegel istället, vilket också gör rummet lite större. alltså typ en vanlig hallspegel från ikea, med svart eller vit ram som man hänger upp fast liggandes! =) kan ju vid rätt placering i lägenheten också bidra till större ljusspridning!

Ikea haren fin rektangulär tavla med fem olika motiv av DaVinci, men de är visserligen mer åt sepiahållet än åt det svartvita. Men den är billig i alla fall :)

Tradera

Min va ju som sagt 400:- dollarstore! Fanns fler motiv och även i färg om jag minns rätt :)

p

bimago.se har en massa tavlor :)

Jag tycker Mio hade flera fina.
http://www.mio.se/Hela-sortimentet/Inredningsdetaljer/Tavlor/

Mia

Tycker också att Ikea har många snygga, och inte jätte dyra :)

Håller med de som svarat Ikea :) hittar alltid en fin tavla där när jag passerar.

Vi köpte alla våra tavlor på www.bimago.se
Riktigt snygga!
kika på på "Kärleksträd"
Riktigt snygg!




Kom ihåg mig?