Stövelutvärdering

Kan du inte skriva en utvärdering av dina stövlar nu när du haft dem ett tag? Säkert fler än jag som dreglat över dem det senast halvåret, skulle vara roligt att höra om du fortfarande är lika nöjd som när du fick hem dem :) Var måttningen lyckad, har de sjunkit ner eller töjts mycket, hur är lädret osv?
 
Jo absolut! Dom bruna är ju dom jag har ridit mest i och dom har sänkt sig sådär lagom snyggt runt vristen. Kanske handlar om någon centimeter lägre som har blivit på höjden eller något, men jag beställde ju vrålhöga så det syns inte. Jag är galet nöjd, stövlarna är perfekta. Lädret formade sig ganska snabbt och dom är sköna att rida i. Det enda tråkiga är att dom svarta tyvärr har blivit för stora i vaden, har gått ner i vikt sedan jag måttade dom och dom är en storlek större i vaden än dom bruna. Förargligt, men nu är det som det är. Har jag dubbla ridstrumpor så känns det inte och det är förhoppningsvis ingenting som man tänker så mycket på när man ser dom på mig.
 
Dom bruna (som jag knappt kom i när dom kom) är helt perfekta och det är ju dom jag tränar i varje dag. Dom svarta ska jag förhoppningsvis även kunna ha i flera år, även som "vuxen" så att dom är lite stora får helt enkelt vara så nu. Dom var ju perfekta när dom kom, så måttandet var det inget fel på. Bara mig själv att skylla :) 
 
 
Ida

Dregglar över dom! haha ;D

Jag vill också ha din stövelgarderob! Har själv ett par bruna och ett par svarta, så jag borde inte klaga, hehe ;)

Nomnom vad snygga de ääär!!

De svarta var ju bara för snygga!

fina skor

Tack för utvärderingen!

Vart hittade du dem? Vad heter dem?
Letar stövlar och dem där var ju skitsnygga! :)

CJ

Sjukt snygga! Grattis på namnsdagen btw! :)




Kom ihåg mig?