Tar tag i detta

07.28 vaknade jag, 07.36 var jag i stallet. Säger väl allt. Snacka om att dagens look var det snyggaste jag har skådat, men orkade inte. Håret åt alla håll, mjukisbrallorna på och sov-tshirten under jackan haha.... Aja.
 
Behöver ju egentligen inte vara och fixa på morgonen, men det är så skönt när det är klart. Har lite andra saker som ska fixas idag så nu är en sak gjord i alla fall. Idag blir nog prio att få lite ordning på livet helt enkelt. Ska sätta mig och betala räkningar nu, sedan posta två paket och sist åka och träna. Har ett möte innan lunch men räknar kallt med att vara klar till dess. Sedan blir det jobb 15.00-22.00, bästa tiderna.
 
Många saknar "hästinläggen" och jo, absolut detta är min blogg som rör hästlivet - inte vardagen. Men det är svårt när mitt vanliga liv tar trippelt så stor plats som hästen i dagsläget. Danny vilar, jag kan inte skriva om träningen, inga tävlingar, ingenting. Jag klappar lite på honom varje dag, går lite promenader och pussar lite. Att skriva om detta känns som det tråkigaste någonsin... Nu blir det kanske i och för sig ordning på läget efter onsdag, beroende på hur det går där. I vilket fall är det första gången något händer i mitt "hästliv" på tre veckor, att åka in till kliniken! Tänka sig..
 
Kom igen, vill upp i sadeln!
 

Beställde inte din kompis Therese ett par svarta Grandgester-stövlar också? Är de utan lack? Skulle vara roligt att se bild, försöker bestämma mig för vad jag ska köpa... :)

Åh ni är SÅ snygga!!




Kom ihåg mig?