Bra ridning

Danny kändes toppen och jag hann rida innan voltigen drog igång på söndagskvällen. Gött! Red på träns utan graman och han kändes hyffsat rund i formen. Längtar efter att börja trimma på allvar med kandaret igen! Är även lite tävlingssugen, fast vill inte titta på tävlingsterminen ännu. Vet att då anmäler jag mig bara till någon start alldeles för tidigt, så är det -20 grader och hemskt.
 
Finns inte så mycket vidrigare än att tävla på vintern? På med tusen täcken, rida fram i extremtjocka klumpiga kläder och frysa fingrarna av sig. Nej tack, tävlingsdebuten för 2013 får börja framåt mars...
 
Kall ridning på Esco...
 

Skulle vilja ha lite hjälp så antingen skriver du ett helt inlägg eller svarar här. Vad tycker du om graman, eftersom du rider på det? :) Undrar om jag kan rida med det på min ponny som lätt slår upp huvudet vid fattningar osv för han känslig i munnen och man får inte hålla för mycket och inte heller för lite i munnen. Kan jag rida på graman för att hjälpa han hålla kvar huvudet? :) Är inte så jätte bra på hjälptyglar.. Tacksam för svar!




Kom ihåg mig?