Då var det dags! Hööks nyheter vår 2013

Åh jag älskar när det släpps nya prylar att spana in på Hööks, Horze etc. Har visserligen köpstopp, men skadar inte att drömma lite eller hur? Fyller år i april... :) Dessutom, jag är alltid lika imponerad över deras produktbilder. Fantastiskt vackra bilder på vackra hästar. Omgivningarna är välvalda och ögonblicken precis rätt. Åhh...
 
 

du känns inte som en "Hööks tjej".... mer Pikeur , cavallo.....! Lie mer kvalitet på deras grejer!

Svar: Haha men alltså... Jag köper så gott som alla förbrukningsvaror på Hööks. Hagbenskydd, ridbyxor, pikéer osv. Det som ska hålla länge och är "viktiga" saker så som sadel, ridstövlar, träns etc. köper jag inte därifrån, men jag har aldrig varit med om att "Hööksgrejer" skulle gå sönder fortare än något "kvalitetsmärke". Tycker att det är löjligt med märkeshysteri.
Frida Hallgren

Håller med helt, men tycker faktiskt att mitt Hööks-träns är både snyggt och håller riktigt bra kvalitet i förhållande till priset. Sedan gillar jag en del av märkeskläderna också men köper nästan bara sådant på rea. Vissa märken är helt på tok för dyra bara för att de är inne.

@Anonym
Suck some people... Det spelar ingen roll i vilken butik eller vilka märken man köper kläder/utrustning från så länge man är nöjd med kvalitén.

Ida

Åh älskar det röda fleece täcket! vill ha till min vackra fux dam ;D Hehehe




Kom ihåg mig?