Det visste ni inte om mig...

- Om jag åker buss måste jag alltid sitta på höger sida av bussen (i färdriktning). Känns inte alls bra annars haha...
 
- Jag kan egentligen sova hur länge som helst på dagarna, men har verkligen vant in att gå upp tidigt och fixa hästen. Vill ha det klart så jag kan vara "fri" sedan. Har däremot hur lätt som helst att somna igen, när som helst. Går nästan alltid och lägger mig igen när jag kommer hem, sover ett par timmar och sedan är jag pigg!
 
- Avskyr vintern. Enda positiva är att man kan åka skidor, för det är kul. I övrigt, hate it. Fryser jämt.
 
- Har aldrig bråkat med mina brorsor. Kommer inte på en enda gång faktiskt. Tror det beror på åldersskillnaden (dom är 6 år yngre) för då blir det inte så mycket saker man kan "kriga om". Tänk om det hade varit typ en ett år yngre syster - FY. Så glad för att det inte är det. 
 
 

Frida! Du är livsfarlig.. ;) Du sitter ju på den farligaste platsen i bussen. Enl statistik (från min sambo till brandman) ska man; sitta på vä sida av bussen, längre bak men inte längst bak (sisådär 4-5 rader fram) bredvid en "stolpe", inget helt fönster. Sitter du med någon ska du sitta längst in (men be dom för Guds skull sätta på sig bälte) ;) Sitter du själv ska du sitta på platsen ut mot gången, MED bälte!
Jag menar bara, jag vill ju du ska överleva tills jag kommer hem!! Haha!! ;)

Härlig bild !! :D




Kom ihåg mig?