Gårdagens outfit

Vi ser inte alltid så glamourösa ut. Benskydd på! Lindorna struntade vi i då matte inte orkade stå och rulla benlindor en lördagskväll. Favoritbootsen fram, dom med ludd jag köpte på Globen.
 
Passet fick bra, han var superglad och jag tror Therese som var i ridhuset samtidigt som mig fick sig ett gott skratt - för när jag fattade galopp drog han iväg längs hela långsidan i stora bocksprång och jag tjöt av skratt haha! Han har verkligen inte växt upp min lilla häst. Öronen rätt fram och smygökar galoppen hela tiden om jag inte bromsar haha! Åh älskade häst.
 

Snygga! Graman på ser jag! Guld värd under ingångsättning. Jag håller på och tämjer min dunderklump efter en veckas vila och då sitter den fint :)

Ni är riktigt snygga till vardags också minsann! Är du inte rädd att tappa täcket ;) ?

Lika fina som alltid :)

snyggt!

Vad är det för hjälm du har? Du kanske har skrivit det tidigare, men jag letar ny "vardagshjälm" :)

Svar: En Lamicell :)
Frida Hallgren

L

Du är så himla inspirerande till snygga ridoutfits! Stilrent och lyxigt! :)

Hej jag undrar vart du fått hjälp med att måttbeställa din sadel? Tycker den ser så bekväm ut. Det är ju inte bara viktigt att den passar hästen, även ryttaren ska vara nöjd! Tack för svar i ett inlägg eller här bland kommentarerna! Mvh Jenny

Svar: Hej! Det är Carro från Childeric som har måttat min sadel. Vill du ha kontakt med henne, skicka ett mail till mig så skickar jag vidare hennes kontaktuppgifter.
Frida Hallgren

Var har du köpt dina sporrar? :)

Svar: Hm kommer ej ihåg!
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?