Hur det ligger till

Jag är så grymt trött på hästbloggandet, alla "såhär gick det att träna idag-inlägg" och att ständigt försöka hitta på något nytt att skriva om. Jag har varken tid, ork eller lust. Jag är en hästtjej, absolut. Men jag kan inte tänka häst dygnet runt bara för att jag har bloggen. Måste få ha ett liv, leka runt och slippa hästdelen ibland. Så som det är nu känner jag mig bara kvävd.
 
Det är inte det att jag gör något annorlunda med Danny, han rids som vanligt och ja allting är som vanligt. Jag är supermotioverad i ridningen och det känns skitbra, men vintern tar ut sin rätt. Det är kallt att ta med kameran, man fryser fingrarna av sig av att ens försöka fotografera något i hagen och det är inte underlag att rida på utebanorna. Därför blir det inga ridbilder vilket är den enda saken jag verkligen tycker är riktigt roligt att lägga upp här.
 
Bristen på foton gör därför att det inte är lika roligt att skriva här, för det är en stor det av bloggen. Visst kan man filma och sådant inne i ridhuset, men det blir lite tråkigt i längden. Dessutom är det inga tävlingar vilket är en annan sak som jag tycker är superkul att skriva om. Lägga upp bilder, sammanfatta starterna och sådant. Jag saknar allt det där, men just nu är det verkligen stiltje på den fronten. Jag ska försöka ta mig i kragen och hålla bloggen flytande fram till våren, för då underlättas allt. Tävlingarna kommer igång, man kan fotografera ute och allt blir hundra gånger lättare. Då kan jag göra allt det där som jag tycker är KUL med bloggandet.
 
Jag hoppas ni står ut och jag ska göra mitt bästa för att ni ska tycka att det är roligt att klicka in er här varje dag. Kram 

Så här års så längtar man ju till våren och man söker inspiration för att hålla motivationen uppe! Det är mörkt jämt och eftersom underlaget suger så kan man bara skritta eller rida 6 dagar i ridhus.
Det är ju jättebra att du har motivation för ridningen! Har du något tips för att bli lite inspirerad? Filmer? Hur ser din plan ut i vår? Ska du till Jeanna?
Kram

Tänk på att du inte BEHÖVER blogga "för vår skull"- det är ju frivilligt från din sida och inget du har förbundit dig till på något vis.

Nu skrev du ju att DU tycker det är roligt med foton för i ärlighetens namn scrollar jag förbi nästan alla, jag tittar på ett eller två och sedan räcker det. Jag hade inte heller saknat bilder till många inlägg- visst är det roligt med enstaka bilder (inga bildbomber där motivet på 20 bilder är nästan detsamma) men det är ju TEXTEN som inbjuder till åsikter, diskussioner mm- sådant som lockar MIG till bloggen.

Känn dig inte "jagad" att producera inlägg "bara för att"...då kommer du garanterat att ledsna.

Svar: Jag är nog tvärtom, avskyr att läsa bloggar som bara är massa text. Vill se snygga bilder fotograferade med systemkamera på bra motiv, typ dressyrmupparna.
Frida Hallgren

Din blogg är toppen! Alla inlägg är roliga och det är alltid roligt att klicka sig in här! <3
Om du inte tycker att det är kul att lägga upp inlägg utan bilder, gör det inte då. Även om det är mycket trevligt att läsa DIN blogg utan bilder :) Annars håller jag med om att snygga bilder är kul att se.
Kan du inte skriva lite om dina favorit hästprodukter?

Kram

En blogg kan vara bra utan massa bilder också. jag tittar in på många bloggar. Oavsett åldersgrupp, oavsett vad personerna gör på sin övriga fritid o dylikt. Det är det gemensamma dressyrintresset som gör bloggen intressant. Även om dressyrmupparna lägger ut massa tjusiga bilder, så är det ju väldigt mycket bilder bara för att vara bilder. Det står inte så mycket om det jag tycker är intressant, dressyr.
så fortsätt blogga du, tror inte du tappar dina läsare för det.

O

Frida. Jag tycker du är grym. Hästar blandat med åsikter, bilder men även DITT liv. Tycker det är kul när du även lägger upp bilder på dig själv o ditt umgänge, det gör ju allt så mycket levande. Din hemsida heter ju fridahallgren.se o inte fridahallgrenshästliv.se. Vill ju följa med om allt i ditt liv :) när du dessutom skriver så avslappnat o öppet känns det verkligen som man känner dig. Och det är väl det bästa betyget en bloggare kan få? :) kör på!

Tycker det är helt okej att du lägger upp vanliga inlägg också. Men jag har en önskan om inte du skulle kunna skriva som en "budget" om vad Danny kostar för dig varje månad. Och hur ofta du har veterinär besök (vanliga rutiner) och hovslagarbesök osv. Tanken är att vi snart ska skaffa häst och då kan det vara skönt att ha lite mera koll på hur andra lägger upp sin budget. Hoppas du förstår vad jag menar. Jag förstår om du inte vill göra detta. Då visa personer kan tycka att det är ett känsligt ämne, Super bra blogg Frida. Klickar mig in här flera gånger per dagen, och tycker alla inlägg är lika bra;)

Tycker det är kul att se lite vardags-/fest-/film/serie- och klädinlägg varvat med hästinläggen. Skulle faktiskt säga att det är en av sakerna (givetvis kombinerat med alla fina ridbilder och filmer på danny, samt att du, som jag, är utrustningsnörd ;P) som gör din blogg till en av mina favoriter :) Bra med en härlig blandning helt enkelt, då bara häst heeeela tiden blir lite enformigt. :)




L

Skulle gärna se vad du gillar för utrustning som finns ute just nu. Själv har jag så dålig koll utöver Hööks och Börjes. :D Även hur du organiserar olika saker (vilket du verkar vara proffs på!). Det bloggare inte verkar tänka på att det mesta är rätt intressant att läsa om om det är väl skrivet och med en bild till. Typ "de här ridstrumporna har jag idag". :D

Jag tycker att det bra att det inte enbart är fokus på häst, kul med variation, kul att få följa dig "utanför" stallet också:)

Jag tycker att det är kul att läsa om mer än bara hästandet, det händer ju så mycket mer i ens liv än bara det. Så fortsätt att skriva om allt du vill! :)

Håller med dig, Frida. Visst längtar men efter att kunna fota fina bilder ute. Min fotograf har för tillfället slutat ta med sig kameran till stallet så ska det bli nytagna bilde blir det med min egen mobil :( Jag tycker att din blogg för det mesta är intressant att läsa och det brukar vara en ganska lagom mix av bild och text. kanske att jag inte tycker att ditt privatliv utanför hästariet är så intressant att läsa om, men det kan jag hoppa över. Ser fram emot att få ta del av era träningar och tävlingar 2013. Lycka till!

Jag tycket att du är duktig som håller en så pass fin kvalitet på din blogg fastän motivationen tryter. Du bloggar ju för din egen skull, så du behöver inte "förklara dig" om du förstår vad jag menar. Du är grym!

Äsch det är den tiden på året! Det är ganska lugnt på alla andra stora hästbloggar också. Vi (läsare) ser också framemot att tävlingssäsongen ska börja igen så det blir mer bilder, tävlingsanalyser, träningar och tips&trix. Den tiden är snart här igen! :-)




Kom ihåg mig?