Istid

Alltså det ligger nog något i uttrycket att hästmänniskor bara åldras hälften så fort som vanliga människor, vi är nämligen djupfrysta under hela vinterhalvåret...
 
Nu är visserligen stallet uppvärmt, men mycket fix innebär ändå att man måste ut i kylan. Höförrådet är kallt, ut med hästen i hagen - kallt. Huuh! Klädde på mig understället, täckbyxor, 4 tröjor, tjockjackan och halsduk över hela ansiktet i morse. Vågra vägra frysa haha... Danny har fri tillgång på hö och tjocka täcken, så han klarar sig förhoppningsvis fint ute i hagen trots 20 minusgrader! Dessutom är han inte direkt nyklippt längre heller.
 
Har förresten skrivit ett av dom mest känslosamma inläggen hittills nu på morgonen. Tårarna forsade och jag undrade varför jag ens började skriva om det, men nu är det gjort. Det dyker upp i eftermiddag. Nu blir det en snabb sväng på stan för att inhandla lite smink som jag slarvade bort under helgens utgång (varför blir det alltid så?). Suck!
 
 

Var glad att du inte bor i norra Norrland då, där det är mer eller mindre standard att det är runt -20 november till mars! Och då snackar jag inte om de veckor som det kan vara ända ner till -40 om man har otur. Inte kul att bo här då precis.




Kom ihåg mig?