Lite jogging

Ja jag red faktiskt Danny redan igårkväll! Han har vilat hela veckan vi var borta så det blir en liten igångsättning nu. En frisk häst som gått i hage och rört på sig anser jag inte behöver en massa skrittpass för att komma igång igen efter en vila, utan han fick joggas i ridhuset en stund med träns.
 
Hade förväntat mig en tickande bomb, men han kändes mest glad! Kan bero på att kraften fortfarande är 1/3 mot vanligt kanske :) Red lite trav och några varvs galopp i en rund, flexig form. Kändes roligt!
 

Ska du söka till "young riders academy"? Tror lätt ni hade kommit med!!!

Skönt att se att någon tycker som jag att man faktiskt kan röra sig snabbare än skritt även om hästen vilat någon vecka :) Så länge den inte varit skadad så klarar de ju av det utan problem :)

Nej är den inte skadad så kan hästen lika bra jobba på i princip som vanligt :)

Hej!

Jag har en fråga, eftersom Danny inte går så jättelänge i hagen om dagarna, har du då några problem med gallor? Eller har han nattlindor? Tacksam för svar. Obs, detta är inget påhopp om att han går "lite" i hagen, utan undrar bara då det är relatvit vanligt att hästar som står mycket på box får gallor! Gillar din blogg :) mvh Sanna




Kom ihåg mig?