Omplåstrad

Såhär ser Danny ut! Ska plocka av imorgon :) Han ska promeneras för hand nu dessa veckor till återbesöket. Det är bra, då får matte motion. Fick visserligen skritta uppsuttet också men lika bra att han får vila från allt sånt när vi ändå håller på. Han är faktiskt väldigt snäll att gå med utomhus!
 
Jajemen, han ska skos. Nästa vecka! Börjar bli dags.
 

Hur mycket kostade gårdagens besök? Tar försäkringen något? Vad har han för försäkring? Svara gärna i ett inlägg :)

Sa Nino nåt om hur du ska sko? Annars kan jag tipsa om överrullningsskor (classic roller utan kappor alt sidokappor) Det funkar jättebra på min häst som har problem med hovlederna. Då blir tårna aldrig så långa utan dom slits ner naturligt i tån alt eftersom. På vintern när det är brodd som gäller köper jag skor med broddhål i trakten och så borrar jag egna broddhål för tåbroddarna fast lite längre bak ( i första sömhålet) Funkar väldigt bra för min pålle.
Hoppas Danny är helt fräsch vid återbesöket, Kram

Svar: Han har comfortskor alltid egentligen, men sist han skoddes hade hovslagaren tyvärr inte hunnit köpa in comforten med broddhål, så då blev det vanliga.
Frida Hallgren

Hej jag är lite nyfiken på skoningen jag me:)
undrar hur länge danny brukar gå innan han ska skos om. han ser ju lite lång ut som sagt;)
älskar din blogg kollar den många gånger varje dag!!

min vrickade kotan i somras på bete... fick tips om finishline, HA-fluid eller något (kolla deras hemsida)... jag tror väl sådär på sådana produkter, men alltså, VILKEN skillnad!!! Å hästen är 13år, har börjat bocka igen, hur smidig som helst, fått kommentarer att hon hoppar mycket rundare och på styrka mer nu.. så något har det bannemig gjort med hästen ;)

testa det! Helt klart värt!




Kom ihåg mig?