Svinkallt

18 minusgrader gjorde det inte helt smärtfritt att krypa upp ur sängen i morse. Det finns ju varmare ställen än att vara i stallet så att säga...
 
Tog mig i alla fall i kragen och slängde på lite prylar på Danny, sedan begav vi oss in i ridhuset. Det var svinkallt, ingen överdrift. Fingrarna gjorde ont och tårna frös till isbitar, helt självvalt är det också haha... Danny kändes i alla fall fin! Mycket tryck men ganska stark i handen, det blir lätt så när han eldar upp sig. Red på kandaret och fick hålla lite extra i stången en dag som denna, men bra var han. Vi red lite samlingsarbete i galoppen och där är det verkligen stor skillnad på höger och vänster galopp nu. I höger skulle han nog tekniskt sett kunna gå in och vända i en piruett, för han orkar verkligen samla ihop sig där. I vänster galopp är vi inte i närheten, där är han fortfarande i träna-på-samla-stadiet. Men det kommer, det har gått fort! Tyckte det var nyss vi presenterade vad samling i galopp är för något :)
 
Kände även på ett par travslutor och där har han också fattat grejen med att matte vill ha stora steg. Så nu smygökar han varje gång man går in i slutan haha - duktig.
 
Sedan fick han klä på sig tjocka täcken och ut med hö i hagen, huh vad kallt i alla fall. Jag själv ska göra mig i ordning lite snabbt och sedan är det dags att köpa hästmat igen. Bland det tråkigaste man kan köpa men likväl så lär man ju göra det. Tänk så rik man hade varit om man inte hade häst.
 

Åååh kan inte annat än hålla med! Lite sommar skulle inte sitta fel...

Är det ändå inte ganska varmt i FRK:s ridhus? har inte ridit där på typ två år, men när man regelbundet var där kunde man ju rida i t-shirt mitt i vintern:) men det är klart, är man kall och frussen redan man sätter sig i sadeln tar det evigheter innan man tinar upp

Svar: haha t.shirt?! Det är isolerat men med tanke på att det var is på väggarna antar jag att det var minusgrader där inne.
Frida Hallgren

Hur mycket täckar du på när det är sådär kallt?




Kom ihåg mig?