Underbart ledig

Ledig idag för första gången på en vecka! Har spenderat dagen nedkrupen i ett täcke, tittandes på nya avsnittet Pretty Little Liar som släpptes igår i USA, plus lite andra serier.
 
Danny longerade jag som sagt i morse och jag har även varit och klappat lite på honom nu i eftermiddags. Är i valet och kvalet av att klippa honom en sista gång - men inte riktigt bestämt mig ännu. Han är lite halvlånghårig och blir inte sådär jättesvettig när man rider. Dock har vi inte riktigt ridit några monsterpass nu heller... Hmm svårt och känner att jag måste ta ett beslut snart, för man ska inte klippa dom för sent heller.
 
Saknar sommarpäls!!
 

Min häst ska klippas i morgon, håller med om att lite sommarpäls skulle sitta fint! :)

Jag brottas med exakt samma dilemma men tror att jag ändå struntar i en tredje klippning trots ibland ganska svettig häst.

De sista gångerna när jag klippt 3 gånger har hästen sett ut som en ful, sliten heltäckningsmatta- gräsligt plus att skavrisken ökat.

Nu är han hyfsat snygg i hårremmen så jag avstår nog som sagt.

Hej! Jag undrar var nånstans på internet du ser serier å filmer å så? Är du medlem på massa sidor eller ser du de gratis? ;) jag brukar kolla på swefilmer.com men undrar om det finns nån mer bra sida? :) Tack för en bra blogg!

Klippte min prinsessa idag, än är det ganska långt kvar på kylan så jag chansade på att en gång till inte skulle ställa till det för mycket.

Min pärla ska få sin första klippning på söndag.. Vill verkligen inte klippa för han är så himla fin i pälsen och egentligen är den inte ens lång, men den är extremt tät så han svettas av att jogga 20 minuter..

Han är verkligen super fin!:)




Kom ihåg mig?