Glasshäng och grym träning, igen!

Började dagen på jobbet då jag hade nattpasset, men passade på att åka förbi stallet påvägen hem vid 09-tiden. Gjorde allt stallpyssel så att stallet var klart och sedan åkte jag hem och vilade en stund. Lite lunch och sedan blev det lite utflykt till Torsångs café (ligger precis vid vattnet, man kan åka båt dit). Glass, sol och en underbar pojkvän - det kan inte bli bättre.
 
Efter detta var det dags för den andra mycket bra delen i mitt liv, Dannyman! Han skulle motioneras och vi trimmar på med bytena varje träning. Gjorde samma upplägg som igår, nämligen att börja arbeta med något vi är bra på (även idag piruettarbetet i galoppen) med mycket beröm vilket ger en Danny som är lugn och glad. Då är det bra läge att börja med bytena. In på diagonalen gick vi och tametusan blev inte varenda byte klockrent! Gjorde kanske 3 år varje håll idag med och det var så himla enkelt. När jag rider bytena så styr jag in på korta diagonaler och han byter fortfarande mycket "av sig själv" även om jag till viss del påverkar i vilket steg bytet ska ligga. Men det viktigaste är att han byter rent, inte att det är exakt på hjälpen såhär i början. Summa summarum - duktiga duktiga Danny! Tog sedan lite trav och han var spänstig som en gummiboll. 
 
Imorgon blir skritt ute i skogen så han får pusta ut lite och vila kroppen, även om han har gått väldigt korta pass i veckan är det nyttigt med lite paus. 
 
Är förresten några som undrat om det inte är dags för Esco att "komma hem" men han kommer att stanna hos familjen Skatt ett år till. Han trivs kanon och dom trimmar på för fullt!
 
 



Kom ihåg mig?