Inne på tävlingsbanan

Givetvis ska ni få se ett gäng bilder från själva banan! Där är dock bilderna lite oskarpa, men mamma hade fullt upp med att kika över kameran för att se oss "live" och inte genom kameran. Då blir det som det blir, och såklart är det viktigare att hon ser ritten än att det blir perfekta bilder.
 
Jag gillar bilderna ändå, Danny ser glad ut! :)
 
 

Skrivit det flera gånger men måste skriva det igen, han blir bra finare och finare, du har gjort ett toppenjobb med honom :)

Det syns att du lägger ner mycket tid på honom, han bli rundare och finare i kroppen hela tiden!

otroligt fin är han! skulle vara roligt att se er live nån gång :)

Väldigt fint ekipage!

Hej, är ny läsare! Min ponny hade ganska mycket power i sitt steg för ca ett halvår sedan, men han har tappat ganska mycket. Har du något tips för att jobba upp powern igen? :)

Underbar!!!

fina bilder

Vilket snyggt ekipage ni är! Ni matchar varandra superfint måste jag säga. Helt ny läsare på din blogg men han ser verkligen ut att älska det han gör. Vad har han för stam ?

Vad fin han är! Förresten, ska inte Esco komma hem snart? Hur går det för honom?

Superfina ser Ni ut. Full fokus på uppgiften har Ni. Och det gick ju därefter också när man tänker på resultatet=)

Danny är verkligen bland de snyggare hästarna jag sett! Han blir bara finare och finare, du gör verkligen ett jättebra jobb med honom! Det är så härligt att man har hängt med på bloggen så länge och sett en sån fantastisk utveckling. All lycka till er i framtiden, puss och kram!!

Vilken häst! Gillar dina ansiktsuttryck, du verkligen rider honom från topp till tå, ser att du ger järnet och Danny levererar!

Håller me anonym ovan :) du rider honom kanon, ni matchar varandra verkligen !




Kom ihåg mig?