Kaffefärger

Tvättade en massa lindor nu på kvällen (alla syns inte på bild) och konstaterade att jag bara rider med kaffefärger när jag tränar haha.. brunt, cremé, beige... Överlag tycker jag att man ska hålla sig till neutrala och jordnära färger, det är absolut finast! :) Enda tillfällena Danny har lindor med "färg" är i boxen, just stalllindorna kan faktiskt vara allt från ljusblå till lila (haha), men till träning kör vi alltid milda färger.
 
 

Håller med om att jordnära färger är absolut finast! Gillar khakigrön också :)

Klantig som jag är glömde jag blogg i namnet och länkade till nån annan Anna, haha :D

Det är jättesnyggt med jordnära färger. Jag gillar svart väldigt mycket, speciellt på min Danne som är fux tycker jag är jättefint. Men jag gillar även grönt och blått =P

Håller helt med!

Tycker oxå brunt, svart och creme är finast. Men vad tråkigt att aldrig variera sig. Lite färg ibland kan man absolut ha. Inte roligt att vara som alla andra hela tiden. Men jag är fel ryttare att fråga, då jag alltid har både udda färger och udda hästar ;-)

Danny har ju verkligen rätt färg för jordnära färger. Jag älskar det och svart men min ponny hade sett rätt skum ut i det (:

fin blogg och häst! hur gammal är hästen?:)

Har också mest såna färger men har fux och brunt läder så det blir lätt too much med färgglada lindor och schabrak. Turkost/petrol är fint på sommaren tycker jag! Grått och blått finns också i garderoben.
Danny är ju brun så tycker gott han kan få lite fräcka färger på sig ibland! :)




Kom ihåg mig?