Suverän början

Dagen började ganska tidigt, vi lastade vid ca 08.00. Innan det hade Danny varit totalt omöjlig att knoppa och vägrade stå still, men det brukar vara ett gott tecken. Då är han laddad! En 2 timmar lång resa senare var vi på plats i Dyltabruk och blev varmt välkomnade av funktionärer med en "gott och blandat-påse" med lite roliga prylar. Frukt, morötter och knäckebröd och så lite olika broschyrer tror jag det fanns där i. Alltid uppskattat!
 
Danny fick sedan gå in i sin fina permanentbox bredvid Wanda och så kikade vi lite starter i MSVC:n som höll på från 09.00 på morgonen till 14.00 på eftermiddagen, puh många starter! Det var vansinnigt varmt så jag bestämde mig för att bara rida fram 25 minuter på Danny, en uppladdning som fungerade perfekt. Red lite jogging i trav och galopp och tog sedan ett spö och satte "sista trycket" 5 minuter innan start. Danny gick därefter in på banan med spetsade öron och gick som tåget. En 9:a på första travlängningen, därefter 8:or på öppnorna, båda halvcirklarna, andra mellantraven, vänster sluta och Dannys gångarter (den värmer alltid lika mycket). Ett gäng 7:or i traven och lite sämre i galoppen när han kröp ihop i nacken. Slutresultat 69,8%.
 
Domare Jenny Engström skrev: "Härligt travprogram på häst med luft under vingarna. Kröp ihop i skritt och galopp, där måste han bli mer självbärig och igenom i kroppen. Lycka till med din så fina häst!". 
 
 
 
 

Grattis till det fina resultatet! Hoppas det fortsätter så :) man känner sig så delaktig genom att följa bloggen och blir så glad när man läser att det går bra :D

Grattis! Det såg riktigt bra ut på filmen. Såg så enkelt ut :-)

Ni är fantastiskt fina! Hoppas det går lika bra idag:-)

Har följt dig och Danny sedan du tog hem honom och jäklar vilken häst han har blivit! Visst att man såg kapacitet i honom, men trodde aldrig man kunde locka ut så mycket ur honom. Stor eloge till dig som lyckades med det! Det krävs en skicklig ryttare för att plocka fram allt det! Din oslipade diamant börjar bli riktigt fin nu :) lycka till i framtiden!

frågestund på våran blogg :))

Så snygg häst :D

Gött! Vilken fin dressyrstjärna du har! :) Min ponny kan inte dressyr så bra x)

Jätte fin häst du har! Jag rider också.. <3

Jätte söt häst, ju! Och grattis till det fina resultatet!

Har följt din blogg länge men aldrig kommenterat något ( brukar sällan göra de på bloggar) men fy fan vilken häst du har!
Ja har sett många fina hästar i mitt 26 åriga liv men Danny tar nog tametusan första priset hundra ggr om!
Sjukt fin häst och du verkar va en fantastisk ryttare!
Lycka till till er båda :)

Alltså OMG vilken häst. har aldrig förr varit inne på din blogg förut, men jag kan itne säga annat än wow. han är ju alldeles fantastisk :D Ta hand om er båda två, så kommer ni helt säkert otroligt långt :)




Kom ihåg mig?